Anonym (ikke efterprøvet)

En brik i kongens spil af Candace Robb

Kold marts i Windsor i det Herrens år 1367. Ved nattetide lyder mystiske plask i voldgraven, og det blege dagslys afslører druknedød og drab.

En prosaist i New York af Göran Tunström

En lille bagatel - skrevet i 1996 og brugt som julegavebog af Bonniers forlag. Men selv bagateller fra Tunströms hånd er stor litteratur. Titlens prosaist ankommer til New York med En Sætning som den væsentligste del af sin bagage. Han fremlejer et atelier af den excentriske maler Bendel Bisgard,…

Vor frues kapel af Candace Robb

Vor frues kapel af Candace Robb anbefalet af Bibliotekar Michael Høyer-Nielsen, Århus Kommunes BibliotekerLån bogen på "Vor frues kapel" er anden del i en serie på forløbig 9 bind om kaptajn Owen Archers meritter som detektiv i Lordkanslerens sold.

Vor frues kapel af Candace Robb

"Vor frues kapel" er anden del i en serie på forløbig 9 bind om kaptajn Owen Archers meriter som detektiv i Lordkanslerens sold.

De uskyldiges brøde

Krimi fra middelalderens York. Denne gang forsøger Owen Archer med livet som indsats at finde hoved og hale på historien om bådsmanden Drogos død og skoledrengen Huberts sorger

Ridderen med de korslagte ben

Krimi fra England år 1371 med Owen Archer fra York som detektiv, der efter en begravelse på en af York's stormænd involveres i opklaringen af en ildspåsættelse og et mord på en ung jordemoder.

Spion for frelseren

Krimi - Owen Archer er stadig i Wales, hvor han bliver involveret i en sag med en separatistbevægelse - Hjemme i York har hans kone problemer, og Archers loyalitet over for kronen bliver draget i tvivl

En brik i kongens spil

Kriminalroman fra England år 1367 med Owen Archer fra York som detektiv, der indblandes i et farligt magtspil mellem kirken og kongemagten.

Vor frues kapel

Kriminalroman -  Owen Archer er blevet gift med apotekersken, men må forlade hende for at opklare en speget affære med mænd, der myrdes og får afskåret deres højre hånd - tydeligvis med ordre fra magtfulde personer.