Anonym (ikke efterprøvet)

På min huds sorthed

Rasende, sårbart, stærkt og sanseligt manifest over den sorte kvindes virkelighed og kampen mod stilheden, umenneskeliggørelsen og afmagten.

Prinsesse Fjollehoveds vintermagi

Charmerende billedbog om en opfindsom og handlekraftig pige, der med fantasi og leg navigerer i en småbørnsfamilies lettere kaotiske hverdag.

Urværk

Ane Riels nye roman er en medrivende og rørende fortælling om tiden, der går og går i stå, om alderdom, demens og ensomhed.

De små heste i Tarquinia

Tomgang og meningsløshed præger den ultimativt mislykkede ferie, mens tragedien og underliggende brud ligger og lurer under overfladen i Duras´ roman. Originaludgave: 1953

Moloch : en fortælling om mit raseri

Det er hårdt at læse sig igennem en djævleuddrivelse, men flere ting gør det muligt; Fauths eminente sprog-kommando og hans sans for at sætte de rette ord i den rette rækkefølge og give rum til refleksionen over fortællerens magt over det fortalte.   

Raseri

Nybagte tvillingemødre frarådes at købe et håndværkertilbud, det ender med skilsmisse eller kronisk raseri ifølge Isakstuens lidt skuffende roman om at være mor, menneske og husejer.

Jeg er vred

Billedbog om enhjørningen Sigurd indeholder vejrtrækningsøvelser, der kan dæmpe, sprede eller berolige følelserne.

Min store bog om følelser

Kombineret billed- og lærebog om de mange følelser, der er på spil i mindre børns hverdag med konkrete råd til at tackle dem.

En elefant på værelset

En virkelig fin og vigtig historie om ikke at kunne sige fra og lade andre overskride ens grænser gentagne gange.

Ponyprivilegiet

Molly Balsby debuterer med en samling vrede og humoristiske digte, der centrerer sig om tabet af en far og om at være en privilegeret ponypige.