Anonym (ikke efterprøvet)

Tanker om at flygte

A. Silvestris novellesamling er en begavet, udfordrende og anderledes læseoplevelse.

Farfedt

Jonas Reppels prekariat-digte er en både rørende og anstrengende knækprosa-oplevelse af fattig ensomhed, svigt og frustrerende uformåenhed. 

Dragerepublikken

R .F. Kuangs serie er et imponerende bevis på fantasygenrens revolutionære potentiale.

Tyngdens regnbue

Med 50 års forsinkelse er Pynchons vanvittige mesterværk endelig udkommet på dansk. Et stykke litterær danmarkshistorie i sig selv. 

Det andet sværd

Den kontroversielle nobelprismodtager svarer igen på polemikken om hans person og forener poesi og samfundskommentarer. Hævnen er et dobbeltsidet sværd.

Brænd alle mine breve

Da Alex Schulman begynder at grave i sin slægts fortid, kommer han på sporet af en voldsom og ulykkelig kærlighedshistorie.

Drengen uden øre

Illustreret kortroman for unge eller et eventyr for læsere i alle aldre. 'Drengen uden øre' er svær at sætte i bås; det vigtige er, den bliver formidlet og læst.

På min huds sorthed

Rasende, sårbart, stærkt og sanseligt manifest over den sorte kvindes virkelighed og kampen mod stilheden, umenneskeliggørelsen og afmagten.

Prinsesse Fjollehoveds vintermagi

Charmerende billedbog om en opfindsom og handlekraftig pige, der med fantasi og leg navigerer i en småbørnsfamilies lettere kaotiske hverdag.

Urværk

Ane Riels nye roman er en medrivende og rørende fortælling om tiden, der går og går i stå, om alderdom, demens og ensomhed.