Anonym (ikke efterprøvet)

Dronningeofret af Hanne-Vibeke Holst

Velfungerende blanding af politik, politiroman og kvindeskæbne afslutter på fornemste vis trilogien om kvinder og magt dagens Danmark.

Indretningen af Vibeke Grønfeldt

Agate lever videre i Grønfeldts uimodståelige univers, lever helt og fuldt. Tidsmæssigt er vi i denne tredje del af historien om Agate nået til Danmark i 1940’erne. Agate lever fortsat med sin mand og sin eneste datter, Marita, et virksomt liv på landet. De er en fasttømret familie midt i et hav af…

I min tid af Vibeke Grønfeldt

Lillepigen Agate fra "Mindet" lever nu sit stridbare voksenliv. Læs med og lær om kvindeliv, bondestædighed og poesi.

Kongemordet af Hanne-Vibeke Holst

Med denne forrygende, samfundskritiske roman viser feministen, at det så langt fra er umoderne at gi' mændene med grovfilen.

Inez' tårer af Vibeke Marx

Ung, dansk kvindes romantiske kærlighedseventyr i Portugal udvikler sig til et mareridt fyldt med middelalderlig mystik, legender og ritualer. Da Vinci mysteriet-light!

At finde vild af Lis Vibeke Kristensen

Medlevende og storslåede portrætter af fire spændende og meget forskellige livsforløb, som krydser spor. De fire finder vej, mens det ser ud, som om de helt og aldeles er faret vild.

Mindet af Vibeke Grønfeldt

Sitrende, vidunderlig barndomsskildring af sjælden skønhed og styrke fra landet i begyndelsen af 1900-tallet.

Purpur af Vibeke Løkkeberg

Purpurfarversken Anna er gift med pavens livvagt Lorenzo. De bor med deres eneste datter og tjenestefolk på en gård i Toscana. Tiden er anden halvdel af 1400-tallet.