Anonym (ikke efterprøvet)

Suverænen af Das Beckwerk

Kan man sætte demokratiet til debat i en roman? Ja og det endda både dristigt og morsomt, da det højst umage par, Rasmussen og Nielsen, drager til Amerika for at teste demokratiet. Rasmussen og Nielsen er i ugerne op til præsidentvalget i efteråret 2004 draget til USA med deres demokratikasse. Vi…

Stranden af Alex Garland

Det er utroligt så få bøger der er skrevet om backpackere, taget i betragtning hvor mange unge der hvert år drager ud i verden med rygsækken på nakken. Hvad oplever de, hvorfor gør de det og får de i det hele taget noget ud af det?

Blithedale

Fortællingen om et hippieagtigt landbrugsfællesskab i 1800-tallet er en klassiker indenfor gothic romance og en stor og krævende læseoplevelse.

Sig mig et underjordisk træ med vindens udtale

Langdigt der med sin undrende og søgende tilgang til verden og sproget afsøger grænserne mellem såvel drøm og virkelighed som mellem det individuelle og det fællesOriginaludgave 2011

Suverænen

Nielsen og Rasmussen fortsætter missionen fra Irak og vil nu brínge kassen med demokrati tilbage til arnestedet USA op til valgkampen i 2004.

Langt ude

Frihed, lighed, fladlus og Jim Morrison! Kodylt underholdende tidsbillede på blomsterbørnene fra 68.

Stranden

Det er utroligt så få bøger der er skrevet om backpackere, taget i betragtning hvor mange unge der hvert år drager ud i verden med rygsækken. Det her er en af de bedste!

Glaskasteller

Når hr Rail tager på lange rejser til ukendte steder, får han store ideer - blandt andet en helt urealistisk utopi om at skabe den første store jernbane -  Dristigt, ruinerende og meget italiensk.