Anonym (ikke efterprøvet)

Liv

Science fiction. En gal videnskabsmand skaber bioteknologisk en ny livsform, samtidig med en gyserforfatter møder uhyrer i sin fødeby. Er der en sammenhæng som måske slår hul på den fælles virkelighed?

Korte svar på de store spørgsmål

Op til sin død arbejdede fysikeren Stephen Hawking på denne udgivelse, hvor han samler det meste af sin viden for at give gode bud på universets grundlæggende spørgsmål.

En lille bog om universet

Ville du også ønske, at du forstod teorien bag Big Bang? Nu har du rigtigt gode muligheder for netop det. "En lille bog om universet" er skrevet af Anja C. Andersen, der formidler universets skabelse til lægmand.

Ideale begivenheder

I IDEALE BEGIVENHEDER er det Signe Gjessings ambition at nærme sig det ikke-værende gennem det værende.

Universets mørke

Igennem 12 noveller udforsker de 12 forskellige forfattere hybridgenren "sci-fi horror"; Der er både splat, kosmisk horror, fremmede verdener, jordens undergang, rumrejsende, morbide eksperimenter med orme og meget andet godt Redigeret af Henrik S. Harksen

Universet

Universet rummer mange gåder, der langt overstiger de flestes fatteevner. Hannestad prøver med denne lille bog at gøre det lidt mindre kompliceret.

Ud i det u-løse

Signe Gjessings debutdigte udfordrer læseren med sit autonome, billeddyrkende univers. Et univers, der sætter spot på sprogets lyriske potentiale til at udtrykke kroppens og forgængelighedens universelle vilkår. Med andre ord: Kroppens væren i verden og i uendeligheden.

Malkøbing museum

11 fortællinger med udgangspunkt i genstande fra Malkøbing Museum, som åbnede i 1902 og indeholder mange sære objekter med tilknytning til gamle sagn og myter. 

Ikke nu, men nu

Digte som forbinder det store kosmiske perspektiv med nuet, det sansede og lokale

En verden af papir

Digte, der former sig som en række visioner af livet, dels set fra verdensrummet, dels i jordperspektiv