Anonym (ikke efterprøvet)

Strega

Intens og foruroligende roman lokker læseren ind i en klaustrofobisk sansning med pigen Rafael og en gruppe kvinder, der er sæsonarbejdere på et hotel uden gæster.

Pigerne uden navn

Endnu en gedigen krimi med journalisten Ellen Tamm i hovedrollen. Denne gang med at aktuelt emne om unge med diagnoser og tilpasningsvanskeligheder.

Og så drukner jeg

Forbandede ungdom. Ditte Wiese har skrevet en hjerteskærende ungdomsroman om en generation, der er vokset op med sociale medier og strømlinede planer for fremtiden.

Bastarden fra Istanbul

Armanoush tager til Istanbul i en søgen efter sine armenske rødder. Hun bor hos sin tyrkiske stedfars familie og her opdager hun, at hendes egen familie og stedfaderens familie er knyttet sammen på flere måder.

Grå magi

Lovende og velskrevet ny serie af debuterende dansk fantasy-forfatter. Spændingen er i top, og historien løftes af en passende portion humor og sarkasme.

Jeg bruger min krop som et møbel

En satirisk digtroman, som balancerer mellem ungdommelig ironi og ægte følelser. Kan en bog både være kliché og rørende? Her virker det forceret. 

Nordlige rytmer

Tre unge kvinder kæmper med at finde svaret på alt det svære med kærlighed, forhold og deres egen tilværelses mening. Men det er ikke nemt i et samfund, hvor evnen til at indgå i en sund relation til et andet menneske, er under pres

Northanger Abbey

Ironisk skildring af borgerskabets England omkring år 1800 - 17-årige Cathrine debuterer i selskabslivet, forelsker sig, besøger et gammelt abbedi og lader fantasien løbe løbsk, inspireret af samtidens skrækromaner, men hendes sunde fornuft og varme hjerte sikrer en lykkelig udgang

Singleslinger i tvivl 2, Carries dagbog 2

Følg den legendariske Carrie Bradshaw første gang hun flytter til New York - Find ud af hvordan hun bliver forfatter, hvordan hun mister sin mødom og selvfølgelig hvordan hun lærer Samantha, Miranda og Charlotte at kende

Brooklyn

Giv dig selv den gave at læse ’Brooklyn’ - vidunderlig, lavmælt psykologisk roman om at finde sine egne ben i verden. Filmatiseret som "Brooklyn" i 2015, instrueret af John Crowley