Anonym (ikke efterprøvet)

Den dag vi døde

Anja Hitz har skrevet en stærk, knugende og troværdig efterskoleroman inspireret af virkelige hændelser.

Den skjulte dreng

Spændende og livsbekræftende roman om flugt, venskab og troen på, at mennesker vil hinanden det godt, selvom verden kan være et skræmmende sted.

Lonely Journey

Ida Rørholm Davidsen har vundet Pingprisen for årets bedste børne/ungdomstegneserie med sin debut 'Lonely Journey', en graphic novel med et surrealistisk og sart udtryk, der handler om ensomhed i vores digitale tidsalder.

Tag gaden tilbage

Ungdomsbøger er det nye sort, og dette er et pragteksemplar af slagsen. Mød Polly fra Hirtshals, der drømmer om mere end at filetere fisk, men kommer i strid modvind efter en vild fest.

Rengøring

Sørgmunter ungdomsroman om at stå på egne ben tidligt i livet.

Nordisk mytologi for børn og unge

De nordiske guder er in og ikke uden grund. Der gemmer sig et væld af gode historier i den nordiske mytologi, som interesserer mange børn og unge. Oplagt sommerferielæsning til hele familien. Vis alle boglister

Ritmatikeren

Joels højeste ønske er at blive ritmatiker, og skabe levende forsvarsværker mod de vilde kridtlinger. Men han får snart andre og meget større problemer at kæmpe med.

Ud med Knud

William har kræft og mens han ligger derhjemme i sin seng får han selskab af Knud. Knud er hans bedste ven, men også hans sygdom og hvordan slipper man lige af med ham?