Anonym (ikke efterprøvet)

Fiskepigen

Gribende graphic novel om klimakrisen og  to søskende, som er alene i et hus på en bakketop, mens vandet stiger udenfor, er en imponerende visuel oplevelse.

Burn

Patrick Ness duperer igen, denne gang med en roman om den kolde krig, drager og magiske relationer mellem mennesker.

Vulkan

Fængende ungdomsroman med originale sprogblomster fortæller om pubertetstidens besværligheder, men giver også et unikt indblik i en verden, hvor barndommen ikke har været ubesværet eller indsvøbt i tryghed.

Kongen af Mørke

Magtkampene og intrigerne i det eventyrlige land Fairie spidser til, og den fascinerende og stærkt underholdende serie når dermed nye højder og kvaliteter.

Fjeldgænger

Velskrevet og underholdende ungdomsroman om tro, identitet, kærlighed og Grønland.

Frankenstine

En fortælling om at være anderledes, ensom og helt særlig i en YA-gyser, der minder om en blanding af Carrie og Familien Adams. Frankenstein i nye, transkønnede klædelige klæder.

F20

Med knastør humor og stor nøgternhed beskriver romanen to søstres svære opvækst med omsorgssvigt og psykisk sygdom. Det er barskt, men aldrig sentimentalt.

Evighedssøn

Et nutidigt, alternativt New York befolket med superhelte og superskurke danner rammen for dette stærkt lovende første bind i en ny fantasy-serie. Blandingen af magi, tegneserieelementer og You Tube er både spændende, interessant og helt speciel.