Anonym (ikke efterprøvet)

Lonely Journey

Graphic novel med et surrealistisk og sart udtryk handler om at føle sig alene og forkert og er en særdeles vellykket beskrivelse af computerspillets verden.

Tag gaden tilbage

Ungdomsbøger er det nye sort, og dette er et pragteksemplar af slagsen. Mød Polly fra Hirtshals, der drømmer om mere end at filetere fisk, men kommer i strid modvind efter en vild fest.

Rengøring

Sørgmunter ungdomsroman om at stå på egne ben tidligt i livet.

Nordisk mytologi for børn og unge

De nordiske guder er in og ikke uden grund. Der gemmer sig et væld af gode historier i den nordiske mytologi, som interesserer mange børn og unge.

Ritmatikeren

Joels højeste ønske er at blive ritmatiker, og skabe levende forsvarsværker mod de vilde kridtlinger. Men han får snart andre og meget større problemer at kæmpe med.

Ud med Knud

William har kræft og mens han ligger derhjemme i sin seng får han selskab af Knud. Knud er hans bedste ven, men også hans sygdom og hvordan slipper man lige af med ham?

Kvinder i hvidt

Doña Maria drømmer om at hendes nevø Ernesto skal vende tilbage fra et arbejdsophold som neurolog i Venezuela uvidenden om at han lever under grusomme forhold i et cubansk fængsel. I fængslets venteværelse møder hans kone andre kvinder, der ligesom hun går forgæves og sammen danner de frihedsgruppen…

Fortiden tur/retur

Susannah lever sammen med Doug på ottende år - Han er uengageret, og hans delebørn dominerer hjemmelivet - Da Susannah genser sin ungdoms elskede, Rob, må hun tage sit liv op til revision - Men så gifter Rob sig, og de nemme løsninger er pludselig ikke så nemme mere

Silas fanger et firspand

Original udgave: 1972Sammen med en fornem købmandssøn drager Silas på eventyr og møder bl. a. Hestekragen igen, før han vender hjem til Ben-Godik.