Anonym (ikke efterprøvet)

Majestæt

En sød og fin fortælling om at blive voksen og om at tage ansvar og om kærlighed og venskab. Andet bind i den populære serie American Royals. 

Stormflod

En fortælling om klimabevidsthed og samtidig en historie om identitet, venskab, spirende kærlighed og modet til at turde gå sine egne veje.

Større end os

Caroline er rejst fra Danmark til Canada for at afdække sandheden bag sin families altødelæggende tab i feel-good roman, der rummer både kærlighed, sorg og tilgivelse. 

Årets bedste børne- og ungdomsromaner 2020

Årets bedste børne- og ungdomsromaner udvalgt af Litteratursidens anmeldere og redaktion. Mange af årets udgivelser handler om relationer og identitet i familien, skolen, på nettet og med venner og kærester. Desuden er klima og køn på dagsordenen.

Dronningen af intet

Den fortryllende og episke fantasy-serie afsluttes på særdeles tilfredsstillende og forløsende vis.

Sorg og død i børnebøger

Bøger til børn og unge der på forskellige måder handler om sorg, sygdom og savn. De første bøger er til mindre børn og de sidste er ungdomsbøger med forskellige indgange til sorgen og det at miste. Vis alle boglister

Om natten lyver jeg aldrig

Historien om Yosef, der lever et dobbeltliv, er historien om at være tro mod sig selv og stole på, at der altid er lys for enden af tunnelen.

Det øjeblik du tvivler

Benhård YA-realisme om magtmisbrug og slutshaming. Et manifest om empowerment til at forfølge sine drømme og finde styrken til at tro på sig selv.

All this time : tiden imellem os

Skøn, rørende og romantisk historie om spirende kærlighed med et meget uventet plottwist kan anbefales til alle romantikere fra 13 år.