Anonym (ikke efterprøvet)

Mindre end en kilometer væk

Otte noveller om det svære ungdomsliv fra en af dansk ungdomslitteraturs skarpeste stemmer. Flot udgivelse i anledning af forfatterens 10-års jubilæum.

Sortesø

Smukke og stemningsfulde fortællinger fra en svunden tid er allegorier over vores egen tid med krig og klimakatastrofe.

Nordisk mytologi

De nordiske guder er in og ikke uden grund. Der gemmer sig et væld af gode historier i den nordiske mytologi, som også interesserer mange børn og unge.  Vis alle boglister

Smukke dreng

Velskrevet og hårdtslående ungdomsroman om selvskade, skam og sorg er en af de bøger, der bare skal læses.

American royals

En rigtig kærlighedshistorie med forviklinger, intriger og jalousi. Sjov, sød og finurlig historie om prinser og prinsesser og deres liv på godt og ondt.

Og så drukner jeg

Forbandede ungdom. Ditte Wiese har skrevet en hjerteskærende ungdomsroman om en generation, der er vokset op med sociale medier og strømlinede planer for fremtiden.

Prinsen af ondskab

En fascinerende historie om magt og anerkendelse udrulles i en verden som vores og i en parallelverden, der er befolket af feer, trolde, dværge og andre eventyrlige væsener.

Kirsebærpigen

Smertelig og gribende billednovelle til unge om kærlighedens ødelæggende kraft og ugengældt kærlighed, der kan flå mennesker helt itu.

Styrke

Hæsblæsende intergalaktisk eventyr rummer alt hvad sci-fi hjertet kan begære, tilført overraskende saga-mytologi og østlig mystik.