Anonym (ikke efterprøvet)

Også du vil finde ro : roman

Bahram kom til Danmark i 80'erne og umiddelbart lever han et velintegreret liv. Opvokset i et patriarkalsk samfund, har han dog svært ved at håndtere sin stærke kones selvstændighed, og snart krakelerer facaden

At flygte

Amra er født i Bosnien og opvokset i Danmark, hvor hun prøver at leve som dansker. Indeni er hun splittet, da hun hænger fast i bedsteforældrenes historier om krigen i Bosnien, imens hendes eget parforhold smuldrer

Drengen fra Napoli

I 1946 ændres 7-årige Amerigos verden, da hans mor sender ham med kommunistpartiets børnetog til det rigere Norditalien, i  rørende historie om at høre hjemme to steder.

Alt det jeg aldrig fortalte dig

Stærkt psykologisk drama om familierelationer, arv og miljø er en helstøbt læseoplevelse, som er svær at slippe igen.

Romerske dage

En dragende oplevelse af Rom gennem en fortæller, som er til stede med betragtninger om livet og de mennesker, han møder, og om tiden, både den historiske og nutiden.

Alt hvad vi var

Medrivende spændingsroman med kvindelige agenter og et manuskript med potentiale til at sende rystelser gennem det russiske rige.

Lucky Lucy

En særlig og meget overbevisende debutroman om overlevelse og om at kæmpe hårdt mod uretfærdighed fra sengen på et sindssygehospital.

Evas tre døtre

Spændende, tankevækkende og meget velskrevet roman om kvindefrigørelse, religion og kulturel identitet.

Mellemlanding

Sort-humoristisk roman om en rodløs ung kvinde, der skal opholde sig 23 timer i Reykjavik på en mellemlanding, som samtidig bliver en mellemlanding i tilværelsen.