Anonym (ikke efterprøvet)

At danse til Almendra af Mayra Montero

Er der en sammenhæng mellem en dræbt flodhest i Havanas zoologiske have og en dræbt mafiaboss i New York? Få svaret i denne stemningsfulde og overraskende fortælling.

Nedtælling til mord af Gretelise Holm

Journalist og klidmoster Karin Sommer går på pension. Det lyder da kedeligt? Snydt…! Gretelise Holm har skrevet årets bedste danske krimi. Læs den!

Nattog til Lissabon af Pascal Mercier

Æselørernes bog! Man får lyst til at vende tilbage til hver eneste side. En poetisk og filosofisk rejse i tankernes labyrint og ud over åbne vidder. En bog med visdom og livsfylde.

Flugten til Amerika af Irene Dische

En dejlig, livsbekræftende roman om familien Rother fortalt af den bramfrie mormor, som må flygte fra Tyskland til USA med sin jødiske mand under Hitlers regime.

En mand kom til byen af Ida Jessen

Efter ti år har Ida Jessen igen skrevet en fremragende novellesamling. Tonen er typisk "Ida Jessensk"; en blanding af psykologisk realisme og noget dirrende usagt og uhyggeligt.

Tid til mord af Jill McGown

Krimilæsere, der holder af Agatha Christie og krimminalkommisær Barnaby, kan glæde sig til ny krimi i traditionel britisk stil.

Ghost rider: vejen til helvede af Garth Ennis

G. Floy Studio forlaget har specialiseret sig i at udgive flotte og spændende superheltetegneserier for unge og voksne, og Ghost Rider er endnu et fremragende eksempel herpå.