Anonym (ikke efterprøvet)

Havmanden af Niels Brunse

En fascinerende roman om en tidsrejse tilbage i tiden; titelpersonen, som er dansker, forliser med sin båd i 2005 og skyller nøgen i land i England i 1647. Her er der borgerkrig, og han må opbygge en ny identitet.

Bravo, Mozart! af Peter Dürrfeld

En hyldest til Mozart, hans musik og indflydelse på forfatteren og samtidig en drømmeagtig skildring af Mozarts liv og det leben, der omgav ham.

Slagtehal fem - eller Børnekorstoget

Mesterlig graphic novel giver nyt liv til original roman, hvis store temaer om krig, meningen med livet og den frie vilje har vist sig langtidsholdbare.

Stilhedens hav

Smukt forgrenet, tankevækkende roman om tid, skæbne og verdens undergang. Forfatteren er en fremragende ordsmed, der bevæger sig sikkert i den spekulative, dystopiske sci-fi genre.

Om udregning af rumfang. Bind 4

Fjerde bog i Solvej Balles underfundige og underbare syvbindsværk skærper opmærksomheden og puster poetisk til tænksomheden.

Ur - en historie

En fascinerende, fabulerende og forførende læseoplevelse om mennesker, kunst og verdens ende.

Legendarium

Den selvstændige og eventyrlige fortsættelse til ’Wonderscape’. Spænd dine børn fast, inden de begynder på dette actionfyldte eventyr!

Anomalien

Hervé Le Tellier blander genrekortene og har skabt et moderne mesterværk. En terapeutisk rejse ind i den menneskelige natur i mødet med det ubeskrivelige.

Om udregning af rumfang II

Tara Selter har d. 18. november ramt en rille i tidsregningen i Solvej Balles indtil videre to underfundige og uafrystelige romaner ’Om udregning af rumfang'.