Anonym (ikke efterprøvet)

Havmanden af Niels Brunse

En fascinerende roman om en tidsrejse tilbage i tiden; titelpersonen, som er dansker, forliser med sin båd i 2005 og skyller nøgen i land i England i 1647. Her er der borgerkrig, og han må opbygge en ny identitet.

Bravo, Mozart! af Peter Dürrfeld

En hyldest til Mozart, hans musik og indflydelse på forfatteren og samtidig en drømmeagtig skildring af Mozarts liv og det leben, der omgav ham.

Outlander. 6. bind. Et pust af sne og aske

Den omfangsrige og voldsomt underholdende serie er nået til sjette bind, og med sine over 1200 sider er der fuld valuta, hvis man er til romantik og historisk drama.

Et spring i tiden

Science fiction. Megs far er forsvundet, men hun er overbevist om, at han er ok. Meg, lillebroren og vennen Calvin hvirvles ind i en farefuld rejse gennem tid og dimensioner. Kan de redde ham, før det er for sent?

Sølvvinden

Der er ikke noget almindeligt over Nina Allans noveller. Historierne i dette udvalg handler blandt andet om de store fysiske ofre, der må bringes for dem, der vil rejse ud i rummet – og det psykiske pres der bliver lagt på dem der bliver tilbage. Men der er også historier fra alternative verdener,…

Ursiderne

16-årige Nasrin møder den dreng som reddede hendes liv da hun var lille. Han kan bare ikke huske hende, og han er ikke blevet ældre i de syv år der er gået. Desuden var han ikke blind. Men hun er helt sikker: Det er den samme person.

Tidsparken

Science fiction noveller - bl.a. om forsøg på komme overens med et univers hvor tiden ikke opfører sig sådan som vi er vant til Med efterord af Niels Dalgaard  

Sølvvinden

Science fiction noveller om de store fysiske ofre, der må bringes for dem, der vil rejse ud i rummet – og det psykiske pres der bliver lagt på dem der bliver tilbage Efterord af Niels Dalgaard

Fortunately, the milk

En sjov og tosset fortælling om en far der må gå grueligt meget igennem for at skaffe mælk til sine børns morgenmad.