Anonym (ikke efterprøvet)

Havmanden af Niels Brunse

En fascinerende roman om en tidsrejse tilbage i tiden; titelpersonen, som er dansker, forliser med sin båd i 2005 og skyller nøgen i land i England i 1647. Her er der borgerkrig, og han må opbygge en ny identitet.

Bravo, Mozart! af Peter Dürrfeld

En hyldest til Mozart, hans musik og indflydelse på forfatteren og samtidig en drømmeagtig skildring af Mozarts liv og det leben, der omgav ham.

Om udregning af rumfang II

Tara Selter har d. 18. november ramt en rille i tidsregningen i Solvej Balles indtil videre to underfundige og uafrystelige romaner ’Om udregning af rumfang'.

Om udregning af rumfang III

Den dejligt hjemsøgende serie ’Om udregning af rumfang’ består nu af tre bøger med sikkert sejlende og nøgterne nedslag i en dag, der sidder fast.

Molks hævn

Bind to i den forrygende serie ’Xanas bog’ giver sit bud på, hvor stor indflydelse mennesker kunne have på deres fremtid, hvis de frit kunne bevæge sig rundt i tiden. 

Tidens fange

Denne bog er begyndelsen på en serie, der viser os, at den virkelighed, vi kender, ikke behøver at ændre sig meget, før den føles helt fremmed for os.

Blodkongens datter

Her er historien om Svend, Knud og Valdemar fra et andet perspektiv i spændende og tempofyldt historisk roman for unge læsere.

Heksen og Liljen

Spændende og velskrevet børnebog fra 1500-tallets Firenze foregår i et historisk miljø, mens handlingen emmer af science fiction.