Anonym (ikke efterprøvet)

Flygtningen af Olav Hergel

Højaktuel, spændende og satirisk politisk thriller fra dagens Danmark. Den handler om terror, flygtninge og menneskelig anstændighed.

Vinter land

Journalistparret Kim Faber og Janni Pedersen har skruet en rigtig god krimi sammen om terror og ondskab.

Terroristen fra Nørrebro

Velskrevet og elementært spændende uden at gøre terrorisme til underholdning. Bogen bidrager til en øget forståelse for radikaliseringens væsen.

Tryg i en terrortid

De to forfattere sætter terrorismen i perspektiv og forsøger at berolige læserne i velskrevet og velargumenteret bog.

Afslutningen

Historien om USAs jagt på Osama Bin Laden (1957-2011), manden bag terrorangrebet den 11. september 2001. Fra efterretningsarbejdet over specialtroppernes forberedelse af operationen til Bin Ladens endeligt.

Året uden sommer : fortællinger fra Utøya

Beretninger fra ofre og vidner om hændelserne på den norske ø Utøya den 22. juli 2011, da en gruppe unge mennesker blev udsat for en terrorhandling, og om traumet og sorgarbejdet i tiden efter, samt om den type gerningsmænd som efterforskerne kalder "de ensomme ulve".

Terror

Mange tankevækkende betragtninger bidrager til en ønskelig nuancering af en debat, der meget nemt bliver sort-hvid.

Den tynde luft

En grupperejse til Peru udvikler sig dramatisk da selskabet overfaldes og berøves af en bande. Hjemme igen skal de alle forsøge at få ægteskabet og tilværelsen til at hænge sammen igen

Terroristens testamente

Da advokat Allingsø åbner et testamente for en skummel klient, opdager han, at der er tale om informationer af langt mere farlig karakter. Da han beslutter sig for selv at efterforske sagen, begynder folk at dø om ørerne på ham, og trådene til Danmarks første terrorangreb bliver mere og mere…