Anonym (ikke efterprøvet)

DreamInducer af Ellen Garne

Schmidt-Francke er en succesfuld forretningsmand med interesse for teknologi. Men desværre kan familien ikke programmeres – og det kan hans nattesøvn heller ikke. Eller kan den?

Kentuki

Menneskets trang til samvær og nærhed sættes på spidsen i spændende og foruroligende fremtidsvision, der er tankevækkende realistisk.

Den usynlige krig

Denne imponerende roman blander alt det bedste fra genrene og byder på en spændende rejse ind i de vildeste romaner, hvor alle har en løgn eller ti i ærmet. 

Password

Som den skov, Høeck vandrer i, er hans digtsamling som et åbent landskab med veje og spor, hvor der aldrig er langt fra det sublime og ophøjede til det jævne og hverdagslige.

Meteorjagten

En must-read for alle fans af Jules Verne for første gang på dansk. Om menneskets forfængelighed, drømme om guld og berømmelse og kamp for at blive den bedste.

Det europæiske forår

Spækket med både aktuelle og eviggyldige temaer er denne roman, som tegner et billede af Danmark i en måske ikke så fjern fremtid, en litterær og intellektuel fornøjelse.

Rygtet om hendes død

Kasper Hoff har skrevet en veldrejet, satirisk sci-fi-roman, der stiller etiske spørgsmål og underholder.

Kampen mod naturens kræfter

Populærvidenskabelig præsentation af en række af de farer, naturen har at byde på, og præsenterer forskningsverdenens svar på udfordringerne frem til år 2050. Indhold:

Mimesis

Den meget ambitiøse debutroman skildrer en umenneskeliggjort virtuel verden og er samtidig en smuk kærlighedshistorie.