Anonym (ikke efterprøvet)

De farlige af Joss Whedon

Makkerparret Whedon og Cassaday fortsætter deres meget roste nyfortolkning af X-men sagaen i dette andet hardcoverbind på dansk.

Åbenbaringer af Paul Jenkins

Mystisk dødsfald i Vatikanet afslører en forfærdende hemmelighed, som måske burde være forblevet skjult. Spændende tegneserie om tro og sandhed.

Verdens ende af Massimiliano Frezzato

Fango, Erha og Zerit er endelig nået frem til Tårnet, men der er stadig forhindringer at overkomme i sidste bind af Frezzatos flotte tegneserie.

Ghost rider: vejen til helvede af Garth Ennis

G. Floy Studio forlaget har specialiseret sig i at udgive flotte og spændende superheltetegneserier for unge og voksne, og Ghost Rider er endnu et fremragende eksempel herpå.

Watchmen af Alan Moore

Pensionerende superhelte med skeletter i skabet. Genoptryk af den gamle serie "Vogterne" fra 1986, holder selv i det 21. århundrede.

Sin City - det gule svin af Frank Miller

Lige inden Hartigan skal hjem og nyde sit otium, kommer en melding over politiradioen, som ændrer hans liv. Noir tegneserie med masser af benhård action og et strejf af gul galskab.

Preacher af Garth Ennis

Garth Ennis berører mange emner i serien som f.eks. religion, racisme, okkultisme, magtbegær, pubertetsfrustrationer mm; det er oveni dette en stort anlagt fortælling ...