Anonym (ikke efterprøvet)

Frost, Lars - Smukke biler efter krigen

Smukke biler efter krigen er Lars Frosts anden roman. Den modtog roser fra kritikerne hele vejen rundt. Bogens omslag rubricerer romanen som en knaldroman.

Smukke biler efter krigen af Lars Frost

Tag med til det naturskønne Island i en roman, hvor hovedpersonen først er ved at drukne i en elv, senere falder ud af et hotelvindue og indimellem gør sig mange overvejelser om verdens indretning.

Axels fødselsdag : verdens allerbedste bil

Billedbogen og bilklassikeren 'Axel elsker biler' kan fejre tolvårs fødselsdag. Her er fortsættelsen, og i den holder Axel fødselsdag med fuld glæde og kærlighed til biler og skøre ord. Alle voksne vil elske at læse denne bog højt.

Niels Mekaniker

Små lune og motoriserede historier om Niels Mekaniker, der sørger for bilernes ve og vel i en lille østjysk landsby i tiden omkring 2. verdenskrig. Hans store passioner og foretrunkne samtaleemner er Fordbiler og indførelsen af fuld grundskyld

Hurtig som Lynet

Bilerne Lynet og Sally kører en tur. Lynet viser, hvor dygtig han er til at køre ræs. Sally kommer i fare. Kan Lynet redde hende?

Flunkernes vilde væddeløb

Billedbog med myldrebilleder. Der er fuld fart på i flunkernes store intergalaktiske væddeløb. Der er én deltager med fra Jorden, men kan han vinde når flunkerne bruger alle kneb for at forhindre det?

Hestekræfter

Erik Fyksen har en benzinstation i Guldbrandsdalen, og hele hans liv er gamle biler, især efter begge kvinderne i hans liv har forladt ham.

Vroommm!

Pegebog med flotte biler, der siger vroomm, når de kører forbi med dyr som passagerer

Hvor er tyven?

Mikis morfar ringer. En tyv har taget hans bil. Der er tyve alle steder. Hvordan ser en tyv ud? Får morfar sin bil igen?