Anonym (ikke efterprøvet)

Piplioteket på nettet

At læse sammen kan åbne dørene til at lære noget og til en større grad af frihed. Det har den kloge ræv fundet ud af, men hunden er ikke nær så klog eller modig. 

Tågernes ø

En lille poetisk historie om den første erkendelse af glæden og berigelsen ved at læse og forsvinde ind i bøgernes verden.

Bogsteder

Uanset om man er bibliofil, uforfalsket bogelsker, æstetiker med hang til systemer eller rummer elementer af det hele, er denne bog en berigende oplevelse.

Ræk mig stjernerne

Spændende sødsuppe-romantik baseret på virkelige begivenheder om de ridende bibliotekarer i Kentucky. En smule mere substans og færre blafrende øjenvipper kunne ønskes.

Det mystiske bibliotek

Det mystiske bibliotek er en komprimeret Murakami fortælling, der er både magisk, overraskende, underfuld, grum og dragende.

Pigen, som ville redde bøgerne

Flot illustreret billedbog om det unikke fællessprog bøgernes magiske verdener åbner op for. En pragtfuld bog, der vil vække glæde hos store og små.

Det forsvundne bibliotek

Emily Wess er historieprofessor. Da Arno Holmstad skydes og efterlader en hemmelig, farlig og jordomspændende opgave til hende, må hun brug al sin snilde og handlekraft på både at bekæmpe "Rådet" og finde ud af sandheden om, hvad der virkeligt skete med det historiske bibliotek i Alexandria.