Anonym (ikke efterprøvet)

Engle og dæmoner af Dan Brown

Robert Langdon og Vittoria Vetra har ikke lang tid til at forhindre, at Vatikanstaten bliver udslettet. Kan de nå det? Der er spænding og handling for alle pengene i Dan Browns første roman.Efter succesen med "Da Vinci mysteriet" følger forlaget op med Dan Browns første roman om den sympatiske…

Explorer Akademiet - hemmeligheden om Nebula

En drøm går i opfyldelse for 12-årige Cruz, da han bliver optaget på Explorer Akademiet - en prestigefyldt skole for talentfulde forskerspirer. Men der venter ham i stedet en tilværelse af mere mareridtsagtig karakter.

Strindbergs stjerne

Jagten på videnskabsmanden Nils Strindbergs forsvundne instrument: stjernen, udvikler sig til en hæsblæsende menneskejagt gennem Europa.

Rosens labyrint

Stort anlagt og meget ambitiøs spændingsbog, som med sit indhold af mysterier og gåder og suppleret med en romantisk kærlighedshistorie helt sikkert vil appellere til rigtig mange læsere.

Set fra himlen

Krimi - På sin bryllupsrejse i 1989 bliver Mona Lisa Kirk handicappet - Hun bliver involveret i opklaringen på et rituelt mord begået af en dødskunstner, da hun bosætter sig ved siden af kriminalkommissær Berg, fordi hun har talent for mønstergenkendelse.

Det forsvundne tegn

Et gensyn med Harvard-professoren Robert Langdon der byder på alt, hvad man kan ønske sig af frimurerhemmeligheder, skjulte tegn og gemte skatte.

Engle og dæmoner

For at afværge en trussel om udslettelse af Vatikanet skal Robert Langdon tyde en række skjulte tegn i Rom for at finde skjulestedet for det hemmelige broderskab, Illuminati Filmatiseret af Ron Howard i 2009 under titlen "Angels & Demons"