Anonym (ikke efterprøvet)

Eva Luna fortæller af Isabel Allende

Fortællinger, skrøner og eventyr, der spænder fra det realistiske til det mest fantastiske, og hvis baggrund er hele det sydamerikanske kontinent og mennesker med vidt forskellig baggrund og med forskellig skæbne.  

At fotografere metaforer: J Cortázars 'Passager'

Af litteraturstuderende Sofie Holten HansenI 2005 udgav Forlaget Spring et udvalg af den argentinske forfatter Julio Cortázars noveller i dansk oversættelse. Samlingen fik titlen ”Passager”, og i…

100 års ensomhed af Gabriel García Márquez

En gådefuld profeti, der går i opfyldelse, voldsomme og ødelæggende lidenskaber og civilisationens indtog er nogle af hovedingredienserne i denne fantastiske, fabulerende, farverige og fatalistiske fortælling om en slægts skæbne. En slægt, der er dømt til 100 års ensomhed.

Stedmoderens pris af Mario Vargas Llosa

Doña Lucrecia er lykkeligt nygift med den velhavende enkemand og kunstsamler don Rigoberto; hun ønsker nu kun at vinde sin unge stedsøns hjerte – men hvornår bliver kærligheden mere end moderlig?

Coelho Superstar

Af litteraturstuderende Truels Præstegaard Sørensen Brasiliens bedst sælgende forfatter er en verdensstjerne i samme liga som fodbold- og hollywoodberømtheder. Stjernestøvet er en tæt tåge…