Anonym (ikke efterprøvet)

Jelne af Henriette E. Møller

Stilsikker og meget velskrevet romandebut om pigen, der drog ud for at finde sig selv, sin fortid og sandheden om sin mors død. Fem stjerner – mindst!

Den tavse patient

Intens og urovækkende psykologisk spændingsroman om sindets snørklede og overraskende kringelkroge er en vaskeægte pageturner.

Mit liv som rotte

Tankevækkende, grum og fantastisk velskrevet fortælling sætter fokus på store emner som familie, loyalitet og svigt.

En morders tårer : roman

Paolo er ni år, da morderen og tyven Angel Allegria stikker en kniv i halsen på hans forældre, og flytter ind i hans hjem på Chiles sydlige spids. Denne dag bliver en ny start for dem begge

Geddesvinget : en mærkværdig roman

Den socialt isolerede og ensomme Andreas er i 40'erne, da han møder og forelsker sig i Pia. Som barn begik hans mor selvmord og hans bedste ven druknede. Disse oplevelser forfølger i skikkelse af tre ånder Andreas i hans voksne liv. Pia elsker ham og vil gerne redde ham, men kan hun?

Rengøring

Sørgmunter ungdomsroman om at stå på egne ben tidligt i livet.

Blå tiger

Normalitetens grænseområder udfordres i Långs psykologiske udviklingsroman. Blå tiger er vanvittig, vild og finurlig.

Flammernes farve

Lemaitres selvstændige fortsættelse af ’Vi ses deroppe’ fortæller om det parisiske borgerskab i mellemkrigstiden i et særdeles flot og flydende sprog. Mød Pierre Lemaitre til LiteratureXchange den 13.-23. juni. Læs mere her.

India Place

Kompliceret kærlighed, humor og nære venskaber. Der er så meget at holde af i Samantha Youngs Dublin Street-serie, der forfiner romancegenren på den smukkeste måde.