Anonym (ikke efterprøvet)

Damoklesdrive-in

Simon Grotrian var - og er - kaossets og paradoksets mester. Det beviser han i sin sidste udgivelse.

Cahun

Flydende stemmer fungerer som et genialt sproglig greb og væver den fængslende fortælling sammen til en flertydig, fantasifuld og formidabel fiktion om den franske surrealist.

Min krop er tung af drøm

Et sammensurium af Strunges digte, hvor læseren tages med tilbage til 1970’erne og 80’ernes desperation og sene nattetimer.

Under hjertet er der en fælde

'Under hjertet er der en fælde' er en fortælling om kærlighed, fortalt i digte og korte tekster, der nærmer sig almindelig prosa. Men selvom forfatteren på mange måder forsøger at fortælle en klassisk historie, så bryder bogen hurtigt ud af rammerne for, hvordan en sådan historie kan…

Et knald til

Det danske tegneseriemiljøs enfant terrible praktiserer westernsatire og smider med kønspolitiske bomber, der lige giver den Et Knald Til.

Rævhul

Tegneserie - graphic novel; Ræv og Dreng bor sammen, men Ræv vil gerne noget mere med sit liv; Efter et skænderi stikker Ræv af, men et møde med en kæmpe bliver skæbnesvangert

9 piger - Hesten

Tegneserie. En pige forsøger at sælge nogle døde dyr til en dreng fra overklassen, så hun kan få råd til en billet til Amerika. Samtalen tager en ildevarslende drejning.