Anonym (ikke efterprøvet)

Superhelte i tegneserier

De har været kendt alle dage - historierne om den overnaturligt stærke helt. I fordums tid var det sagnene om den stærke kriger, den enøjede gud og den kloge pige. Det er fortællingen om helten, der redder skønjomfruen og i nyere tid redder hele verden. Det er bøgerne med de…

Begyndere af Raymond Carver

Mere end 20 år efter Raymond Carvers død udkommer nu den novellesamling, som grundlagde det berømte forfatterskab – vel og mærke i den udgave som Carver havde tænkt sig. Raymond Carvers berygtede forlægger Gordon Lish havde som historien har vist os andre tanker med Carver’s noveller. Lish’s…

Civil war

Jordens mægtigste superhelte bekriger hinanden i dette episke værk fra Marvel. 

Secret wars

En luksusbuffet af Marvels superhelte forener deres kræfter i kampen mod de stærkeste af klodens superskurke og den mægtige The Beyonder.

Når grise flyver

Graphic novel om superhelten Batgris er fuld af humor og gakket action. En værdig konkurrent til de populære bøger om Hundemand.

Doktor Skum

Højt tempo for de 9 til 14-årige, hvor en drengedrøm bliver til virkelighed, når Simon Langhoff alias Flamesman1 foreviges som en moderne superhelt i tegneserieform.

Superkanin

Selv stærke superkaniner kan få brug for trøst og kram. Mød Simon, den opfindsomme lille, hvide kanin, som mange børn kender fra TV.