Anonym (ikke efterprøvet)

Tid tak

Stress kan vise sig på flere måder, men fælles er følelsen af manglen på tid. Den historie fortæller Mette Vedsø klogt på vers, akkompagneret af Pia Halses skønne illustrationer.

Lysets jord

Formen overskygger, og mange af digtene falder til jorden som blade ved årstidsskiftet. Men i ny og næ formår en strofe at hænge fast – også i bevidstheden.

Øm

Kroppens afvikling og livets hudafskrabninger beskrives præcist, humoristisk og uprætentiøst igennem en midaldrende journalist, der sendes til tælling i ellevte time. 

Dage med galopperende hjertebanken

Stressramt og forelsket skriver Maja Lee Langvad sig igennem krisen, mens hun definerer en stærkere identitet for sig selv som et skrivende menneske.

Langsomheden 1.0

63 forskelligartede digte, der på hver sin måde aftegner langsomheden.

Det blanke vand : roman om kærlighed og magt

Det velhavende ægtepar Seeman i Holte har deres problemer: han har stress, hun lider af narkolepsi, og deres nye havemand Henry og hushjælpen Lillian har tilsyneladende deres egne dagsordener.

Sorgforstøveren

Thor Moslav er sorgforstøver: Nogle menneskers sorg materialiseres som dyr, han kan formindske eller fjerne. Da en sorgelefant dræber en af hans klienter, er hans karrierre på spil