Logo
Bogliste

Feel-good romaner

Når man lægger sig godt til rette på stranden med en feel-good bog i hånden, kan man, i hvert fald for en tid, glemme alt om hverdagens små og store problemer og bare være til stede i bogens dejlige univers.

Bøger på listen

Kærlig hilsen fra London

Sarah Jio

En vidunderlig og varm time-slip roman fra Primrose Hill i London.

Det lille bibliotek

Rachael Lucas

En charmerende fortælling om nye begyndelser, tilsat velkendte og hyggelige udfordringer i et malerisk, engelsk landsbymiljø.

Det italienske tempel

Santa Montefiore

Der mangler hverken kærlighed, spænding eller intriger i denne romantiske fortælling fra Amalfikysten.

Feriegæsterne

Emma Straub

Velskrevet og medrivende sommerroman om en familie i kærlighed og krise fortalt med masser af varme og humor. Perfekt til ferielæsningen.

Villa Havbrise

Caroline Säfstrand (f.1972)

En feel good-roman om mennesker og deres liv på godt og ondt og om et fint gammelt hus, der sætter spor i beboerne.

Je m'appelle Agneta

Emma Hamberg

Man bliver opløftet, får udlængsel og kan ikke forestille sig et liv, hvor man ikke sidder i et gammelt fransk kloster og sipper vin.

Brudekjolens hemmelighed

Barbara Davis

En dejlig feel-good fortælling om kærlighed og venskab, sorg og glæde.

Strandlæsning

Emily Henry

Sprudlende og sjov feel-good roman om at tro på kærligheden er også en fortælling om at finde sin egen stemme og acceptere sig selv og sit ophav.

Sommerens hemmeligheder

Nikola Scott

Storslået kærlighedsroman om familie, stærke kvinder og venskab.

Kattecafeen

Charlie Jonas

Katte, kager og kærlighed - Hvis verden kradser lidt i hjertet, er denne roman kuren! 

Helenas hemmelighed

Lucinda Riley

Vidunderlig og storslået roman om familie, kærlighed og sammenhold i et ganske særligt hus, hvor hovedpersonenerne oplever både op- og nedture og hemmeligheder afsløres.

Midnatsrosen

Lucinda Riley

Lucinda Riley har med ’Midnatsrosen’ skrevet en farverig, romantisk og meget underholdende roman. ’Midnatsrosen’ er perfekt sommerferielæsning!

Den sidste boghandel i London

Madeline Martin

Solid underholdningsroman om at elske bøger, om London i begyndelsen af 2. verdenskrig og unge Grace, der vil prøve lykken i storbyen.

Den ugifte hertug

Julia Quinn (f. 1970)

Familien Bridgerton er midtpunktet i romantisk serie fra 1800-tallets London, der byder på kærlighed, begær og underspillet humor.

Familie for begyndere

Sarah Morgan (f. 1948)

Endnu en lun og hjertevarm roman fra Sarah Morgan, der vil tiltale læsere med hang til romantik og lykkelige slutninger.

Det lille bageri i Brooklyn

Julie Caplin

En feelgood-roman med alt, hvad det indebærer, af kærlighed, svigt og, i dette tilfælde, masser af kager. Sympatisk, sød og luftig og lige til at indtage.

Tolv uger med dig

Johanna Schreiber (f. 1986)

Velskrevet og veloplagt roman om to blå streger, der ved et skæbnesvangert tilfælde kommer til at knytte to fremmede og umage mennesker sammen.

En ny chance

Alexandra Potter

Hjertevarm feel-good komedie om at gribe livet og finde modet til at indfri sine drømme. Perfekt sommerlæsning og et sikkert hit til kærlighedshungrende læsere.

Ribstyvene

Ellen Berry

Vidunderlig roman om Lucy, der skaber en bed and breakfast i en lille landsby i et helt bestemt hus, som hun har elsket, siden hun som barn tilbragte sine somre i byen. 

Mysteriet Amy Snow

Tracy Rees

Velskrevet feel-good roman om venskab og kærlighed.

Biavlerens datter

Santa Montefiore

En  fin og rørende feel good-roman om kærlighed på mange planer. 

Urmagerens datter

Kate Morton

Der mangler hverken kærlighed, svigt, eller ulykkelige skæbner i denne fortælling om familie, slægter og ikke mindst kunstnermiljøet i Victoriatidens England. 

Ræk mig stjernerne

Jojo Moyes

Spændende sødsuppe-romantik baseret på virkelige begivenheder om de ridende bibliotekarer i Kentucky. En smule mere substans og færre blafrende øjenvipper kunne ønskes.

Mellem himmel og hav

Anna Fredriksson (f. 1966)

Første bind i planlagt trilogi er en lovende familiefortælling om mødre, døtre og hemmeligheder og om at turde at vove det usikre.