Logo
Bogliste

Noget der ligner Jojo Moyes

Hvis du kan lide Jojo Moyes tankevækkende men også underholdende kærlighedsromaner, så er bøgerne på denne liste noget for dig!

Her et lille udvalg af forfattere og titler, der vil kunne bruges af læsere, der ønsker mere inden for samme genre. 

 

Bøger på listen

Kunsten at forelske sig

Cecelia Ahern

Christine møder Adam, da han er ved at springe ud fra en bro, og indgår en pagt med ham. På 14 dage skal hun overbevise ham om, at livet er værd at leve, men det bliver ikke uden komplikationer.

Jeg er her stadig

Clélie Avit

Elsa har været ude for en ulykke, der har lænket hende til en hospitalsseng i dyb koma. Thibaults bror har i fuldskab kørt 2 unge piger ihjel og ligger nu kvæstet på samme hospital. Ved et tilfælde ender Thibault på Elsas stue og et særligt bånd opstår imellem dem

Læserne i Broken Wheel anbefaler

Katarina Bivald

28-årige Sara lever et stille liv i Sverige, hvor hun arbejder i en boghandel. En brevveksling med 75-årige Amy fra USA om deres fælles kærlighed til bøger får Sara til Iowa, hvor hun tvinges til at se verdenen i øjnene

Det lille bageri på strandpromenaden

Jenny Colgan

Charmerende underholdningsroman, der med sin forudsigelige handling og søde hovedperson vil gå rent ind hos læsere, der holder af romantiske forviklinger.

Øens hemmeligheder

Kimberley Freeman

Nina flytter til oldemorens gamle hus for at færdiggøre sin bog og møder den tiltrækkende Joe. Hun finder oldemorens gamle dagbogsnotater, hvor en historie om fortielser og uforløst kærlighed tegner sig.

Vores ø

Tracey Garvis Graves

Anna skal tilbringe sommeren på Maldiverne med at undervise den unge TJ, som er ved at komme sig ovenpå en kræftsygdom, men da deres fly styrter ned, og de strander på en øde ø, står de over for helt andre udfordringer

Endnu en Kathrerine

John Green

Hele nitten gange er nørdede Colin blevet droppet af en Katerine. Men hvorfor? Det beslutter han at lave en matematisk formel for. Livet er bare ikke altid til at sætte i en formel

En flænge i himlen

John Green

16-årige Hazel er dødssyg af kræft. Hun forelsker sig i 17-årige Augustus som ligeledes er kræftsyg. Sammen oplever de deres første forelskelse, inden døden skiller dem.

Italiensvej

Anna Grue

Romantiske forviklinger, dunkle hemmeligheder og et skønt persongalleri  fylder siderne  i denne velkomponerede og medrivende kærlighedsroman.

Næste stop Rosengädda!

Emma Hamberg

En rigtig feel good-roman om kærlighed, madlavning, tilskadekomne dyr og om at se sin egen svaghed som den største styrke af alle.

Jordemoderen fra Hope River

Patricia Harman

Stærk, flittig, empatisk. En ny romanheltinde er født - jordemoderen fra det bjergrige West Virginia, der bærer på en tung hemmelighed.

Hjemkomsten

Victoria Hislop

Sonia og Maggie rejser til Granada for at danse salsa og fejre Maggies 35 års fødselsdag. På en lille café møder Sonia den gamle tjener Miguel, der fortæller hende om cafeens historie og om den stolte og lidenskabelige Ramirez-familie, der spillede en rolle i den spanske borgerkrig

Solopgang

Victoria Hislop

Femagustu på Cypern er en perle i middelhavet, men under idyllen vokser spændingerne. Venner er pludseligt fjender og nye overraskende venskaber opstår på tværs af politiske skel. Kun to familier bliver tilbage da byen bliver bombet

Forbandede kærlighed

Colleen Hoover

Tate har travlt med sin sygeplejerskeuddannelse, men bliver alligevel voldsomt tiltrukket af den tillukkede pilot, Miles. Et uforpligtende forhold burde være den optimale løsning. Men nogle gange vil hjertet ikke lytte til fornuft.

Måske en dag

Colleen Hoover

Når hjerte rimer på smerte. Hjerteskærende break up historie i en sanselig og meget smuk roman om kærlighedens vildveje og musikkens inderste væsen.

Huset vi voksede op i

Lisa Jewell

Familien Bird er lykkelig, velfungerende, støjende, kærlig og stor. Der sker en ulykke, og familien falder fra hinanden. År senere genforenes de, og måske kan de blive en lykkelig familie igen, hvis de tør se i øjnene, hvad der skete så mange år tidligere.

Mambo i Chinatown

Jean Kwok

Charlie Wong skifter jobbet som opvasker i Chinatown ud med et som receptionist på en danseskole, og nye muligheder åbner sig for hende. Hun holder dobbeltlivet skjult for sin traditionelle kinesiske far men får langsomt mere tro på sig selv

En bid af lykken

Roisin Meaney

Hannah åbner sin egen kagebutik samtidig med at hendes kæreste forlader hende for en anden kvinde - Hun giver sig selv 7 måneder til at komme på fode igen, og den lille, gule cup cake butik viser sig at være et glimrende sted at møde nye mennesker.

Sådan opfinder man en pige

Caitlin Moran

Knivskarp, underholdende og levende roman  med tydelige spor af forfatterens eget liv.

Store små løgne

Liane Moriarty

Tre kvinder bliver ført sammen, da deres børn begynder i skole. Omkring dem udspiller sig små og store dramaer, og selv de bedste familier gemmer på hemmeligheder

Lake House

Kate Morton

Kriminalassistent Sadie Sparrow støder under en løbetur på et forladt hus og snart er hun dybt begravet i en 70 år gammel sag om et forsvundet barn.

Opkald fra en Engel

Guillaume Musso

Ved et sammenstød i en amerikansk lufthavn, får Madeline og Jonathan forbyttet deres mobiltelefoner.

Løgnerens hus

Katrine Nørregaard

God debutroman om familiehemmeligheder og kærlighed på tværs af generationer. Velfortjent og velskrevet vinder af Politikens Romankonkurrence 2016.

Anna og det franske kys

Stephanie Perkins

Anna er ikke særligt tilfreds, da hendes far sender hende på kostskole i Paris. Hun har forelsket sig i en sød fyr i Atlanta, har et sjovt job og gode veninder, så det er ikke sjovt at rykke livet op ved roden. Men måske er det slet ikke så slemt endda?

Engletræet

Lucinda Riley

Noget af virkelighedens hårdhed og ondskab har sneget sig ind i Lucinda Rileys ellers så bløde og romantiske fortællestil. Og det klæder historien.

Midnatsrosen

Lucinda Riley

Lucinda Riley har med ’Midnatsrosen’ skrevet en farverig, romantisk og meget underholdende roman. ’Midnatsrosen’ er perfekt sommerferielæsning!

De syv søstre

Lucinda Riley

Riley har skrevet endnu en storslået historie, som er første del af en ny seriebaseret på legenden om stjernebilledet De syv søstre.

Vi er ikke sådan nogen, der får hinanden til sidst

Katarina Sandberg

Cassiopeia Svensson er 20 år og netop flyttet til Stockholm. Her kæmper hun mod den klichéfyldte kærlighed, som alle veninderne er så optaget af. Men en dag møder hun den charmerende Casper, der underviser i klaver

Skomagerens hustru

Adriana Trigiani

Ciro og Enza har mødt hinanden som børn i Norditalien og mødes igen ved et tilfælde flere år senere, da de begge er udvandret til Amerika. Det bliver de to, og den lille familie lever lykkeligt, indtil fortiden indhenter dem

At høre hjertet slå

Jan-Philipp Sendker

Julia Win er netop blevet færdig med sin juridiske embedseksamen, da hendes far forsvinder sporløst fra sit hjem i New York - efter nogle år finder Julia en ledetråd i et ikke afsendt kærlighedsbrev til en burmesisk kvinde, hvilket fører Julia til Myanmar

Svanesang

Marcia Willet

Den engelske succesforfatterinde tager læseren med på en medrivende rejse til en lille by i udkanten af Dartmoor-hedelandskabet, hvor beboerne i slås med hver deres problemer.