Logo
Bogliste

Noget der ligner Jan Sonnergaard

Vil du gerne læse noget, der ligner Jan Sonnergaards noveller, så prøv nogle af de meget forskellige romaner og noveller på denne liste.

Bøger på listen

Han danser på sin søns grav

Martin Kongstad

Syrligt snapshot af den kulturelle overklasse I årene efter årtusindskiftet.

Vinder af Bogforums Debutantpris 2010.

Storbysagaer

Danny Wattin

Skægge, skæve, originale noveller om moderne menneskers liv i storbyen.

Maskeblomstfamilien

Lars Sꜳbye Christensen (f. 1953)

Forførende og foruroligende, grum og grotesk er Lars Saabye Christensens psykologiske portræt af et skadet barn og den familie, han kommer fra.

 

Leonoravej

Christian Dalsgꜳrd (f. 1964)

Da der indbydes til vejfest på Leonoravej i det nordlige København, bliver der afdækket mange interessante ting, efterhånden som festen udvikler sig, og maskerne falder.

Nordkraft

Jakob Ejersbo

Fortælling fra narkomiljøet i Ålborg i første halvdel af halvfemserne, hvor en række skæbner følges på deres vej mod bunden

 

Filmatiseret af Ole Christian Madsen i 2005 under titlen 'Nordkraft'.

Superego

Jakob Ejersbo

De er unge, under ingen omstændigheder over 30, de er tjekkede, de har stil og stramme kroppe og er indimellem afstumpede, Jakob Ejersbos navlebeskuende superjeg’er.

Hafnia punk

Benn Q. Holm (f. 1962)

Hafnia Punk af Benn Q. Holm  er ikke en roman i traditionel forstand, men snarere en lang række glimt af livet i en storby i 1997.

Vangede billeder

Dan Turèll

En introduktion til Dan Turèlls forfatterskab kan begynde her, hvor læseren møder det miljø, forfatteren voksede op i og senere ud af.

Oprindelig udgivet: 1975