Logo
Bogliste

Noget der ligner Leif Davidsen

Nogle forslag hvis du kan lide at læse thrillers og spionromaner.

Bøger på listen

I det lange løb

Ted Allbeury

Den engelske agent James Mason er sendt til Berlin, hvor han gennem et særegent venskab med en mand der var barn i Auschwitz forpurrer en verdensomstyrtende, computerstyret plan ved navn KAOS.

Gravskrift for en spion : spændingsroman

Eric Ambler

På et lille sydfransk hotel bliver en gæst uskyldigt arresteret for spionage. Han er statsløs efter den 1. verdenskrig, og hans eneste chance er derfor selv at afsløre spionen

Den brændende platform

Henrik Desmond

Russerne prøver ved hjælp af islamiske terrorister at sabotere den danske olieproduktion, og den hemmelige antiterrorgruppe Plan B må på banen.

Operation Overlady : en politisk thriller

Tue Holm Christensen

Politisk thriller fra en nær fremtid, hvor den vestlige verdens økonomi ligger i ruiner - Danmark bliver prøveklud for en kynisk, international plan, men planen opsnappes af en vaks politimand i PET

Kællingen i Kraków

Jens Henrik Jensen (f. 1963)

Østeuropa i opbrud, russisk mafia, bilbomber, en bortført atomfysiker og en fordrukken, falleret og sørgmodig CIA-agent med kvindetække.

Hofnarren i Murmansk

Jens Henrik Jensen (f. 1963)

Originaludgave: 1999

Los Alamos

Joseph Kanon

New Mexico, april 1945 -  Amerikanerne arbejder hektisk sammen med internationale videnskabsmænd på det ultimative våben, der kan slutte krigen -  En af Alamo-basens medarbejdere findes myrdet, og Michael Connolly hidkaldes til diskret opklaringsarbejde.

En anden tid

Søren Lassen (f. 1960)

Da Kent Persson 30 år efter faderens død får adgang til hans bankboks, finder han en mindre formue, og et spor der fører tilbage til Thulebasen under den kolde krig.

Filmatiseret i 2008 under titlen "Det som ingen ved". Instrueret af Søren Kragh-Jacobsen.

Janson direktivet

Robert Ludlum

Den tidligere spion Paul Janson har efter endt tjeneste etableret sig som sikkerhedsspecialist. En personlig gæld tvinger ham tilbage til sit gamle håndværk med fatale konsekvenser.

Arrivederci Dorthe

Julius Mern Andersen

En kvindelig dansk rejseleder, en europaparlamentariker, en tvivlsom advokat og et par problemudviklere bliver uforvarende vigtige brikker i en dramatisk mafiatransaktion, der dybest set handler om at bytte våben for narkotika

Med skjulte kort

Aleksandra Marinina

Kriminalroman. Kriminalkommissær Anastasia Kamenskaja bliver indblandet i en sag om udsmugling af kostbare tungmetaller, som medfører et mord.En seriemorder slår til i Moskva og omegn, og hendes kollega Platonov bliver anklaget for korruption, men Anastasia klarer ærterne