Logo
Bogliste

Noget der ligner Lucinda Riley

En liste til de, der er til Lucinda Rileys romantiske og underholdende romaner og gerne vil have noget, der minder om "Orkideens hemmelighed" og "Pigen på klippen".

Bøger på listen

Det lille bageri på strandpromenaden

Jenny Colgan

Charmerende underholdningsroman, der med sin forudsigelige handling og søde hovedperson vil gå rent ind hos læsere, der holder af romantiske forviklinger.

Sommerens hemmeligheder

Nikola Scott

Storslået kærlighedsroman om familie, stærke kvinder og venskab.

Straffen

Anton DiSclafani

Efter utugtig omgang med en dreng fra familien sendes 15-årige Thea til en kostskole for unge kvinder.

Belgravia

Julian Fellowes

Forfatteren bag Downton Abbey har skabt en ny skøn historie, der stiller skarpt på skandaler, intriger, kærlighed, hemmeligheder og magtkampe i 1800-tallets London.

Havets hvisken

Kimberly Freeman

I 1901 synker et skib med en uvurderlig skat.

Øens hemmeligheder

Kimberley Freeman

Nina flytter til oldemorens gamle hus for at færdiggøre sin bog og møder den tiltrækkende Joe. Hun finder oldemorens gamle dagbogsnotater, hvor en historie om fortielser og uforløst kærlighed tegner sig.

Vand til elefanterne

Sara Gruen

Som næsten uddannet dyrlæge går Jacob i chock, da han mister begge forældre ved en ulykke - Skæbnen bringer ham til et cirkus, hvor han bliver dyrepasser og hovedkulds forelsker sig i chefens kone.

Filmatiseret i 2011 af Francis Lawrence med titlen "Water for elephants".

Huset ved Riverton

Kate Morton

I 1920'ernes England er godset Riverton centrum for en tragedie med to søstre og en ung digter - Grace er ung tjenestepige og gemmer hele sit liv på hemmeligheden - indtil hun som 98-årig bliver nødt til at genopleve hele historien.

En velbevaret hemmelighed

Kate Morton

61-årige Laurel er sammen med sine søskende ved morens sygeleje. Da hun var 16, så hun sin mor slå en fremmed mand ihjel. Hvorfor? Og hvem var den unge Dorothy i krigsårenes London?

Det forbudte barn

Katherine Webb

En dramatisk og opslugende fortælling fra forfatteren til Arven og En sang fra fortiden om to stærke kvinder, som er villige til at risikere alt for at afsløre fortidens knusende og svigefulde løgne.Bath 1821: Dybt inde i Lansdown Cresent på et højdedrag med udsigt over byen rager et <

En sang fra fortiden

Katherine Webb

Smuk, gotisk og levende kærlighedsroman, som ganske langsomt kryber ind under huden på sin læser og fortæller en rørende historie om kunst og forbudt og fornægtet kærlighed.

Sommer ved floden

Marcia Willett

Evie Drake arver Købmandshuset efter sin mand. Et hus, der har været i slægtens eje i generationer. Gamle dokumenter sår tvivl om, hvem der er husets retmæssige ejer. Evie må træffe en svær beslutning, men får heldigvis hjælp fra en uventet kant.

Svanesang

Marcia Willet

Den engelske succesforfatterinde tager læseren med på en medrivende rejse til en lille by i udkanten af Dartmoor-hedelandskabet, hvor beboerne i slås med hver deres problemer.

Hjemkomsten

Victoria Hislop

Sonia og Maggie rejser til Granada for at danse salsa og fejre Maggies 35 års fødselsdag. På en lille café møder Sonia den gamle tjener Miguel, der fortæller hende om cafeens historie og om den stolte og lidenskabelige Ramirez-familie, der spillede en rolle i den spanske borgerkrig