Logo
Bogliste

Hørsholm og Rungsted i litteraturen

Det skorter ikke på god litteratur fra Hørsholm og Rungsted, hvor Karen Blixens forfatterskab og den royale affære imellem Caroline Mathilde og Struensee tegner de mest markante linjer. Her er samlet en liste med litteratur fra området.

Bøger på listen

Syv fantastiske Fortællinger

Karen Blixen

Syv spændende historier i en udefinerbar genre - historisk, fabulerende, symbolsk fantasy, længe inden genren blev opfundet.

Originaludgave: 1934

Livlægens besøg

Per Olov Enquist

Struensee, Christian d. 7. og Caroline Mathilde er hovedpersonerne i denne roman , som har fået anmeldernes pen til at flyde over med lutter honning.

Det der er værre

Lars Kjædegaard

Krimi med makkerparret Anita Hvid og Thor Belling. En kvinde tilstår på dødslejet et ti år gammelt mord, en anden har tilstået og er dømt for. Hvorfor løj han, og hvad truer ham efter løsladelsen?

Fortidens dæmoner

Poul Erik Larsson

Krimi. En kvinde findes brutalt myrdet på udsigtsbakken i Dageløkke, og kriminalkommissær Marcus Falck indleder jagten på en yderst intelligent morder, der hele tiden lige er et skridt foran

Blind vej

Steen Harvig

Krimi - En række tragiske hændelser rammer en på overfladen velfungerende familie i Rungsted - Hvem står bag adskillige drab, og hvad vil gerningsmanden opnå?