Logo
Bogliste

Ordløse billedbøger

Ordløse billedbøger er, som navet indikerer, bøger uden tekst. Disse bøger fortæller i stedet en historie gennem illustrationer. 

Bøger på listen

Kanin!

Anna Jacobina Jacobsen

Ordløs billedbog er et smukt, sælsomt og surrealistisk eventyr for alle.

Kunsten at rydde op

Ursus Wehrli

Denne finurlige og sjove billedbog beviser, at det ikke behøver være kedeligt at rydde op!

Skyggen

Seung-yeon Chae

Magisk, ordløs billedfortælling om en dag ved stranden, hvor alt er muligt.  Historien er fyldt med omsorg, kærlighed og sommerdagens vidunderlige umiddelbarhed.

Stop! Monstre!

Mark Janssen

En ordløs, eller næsten ordløs, billedbog i Mark Janssens karakteristiske, meget smukke farver og ekspressive former.

Ø

Anna Jacobina Jacobsen

Særlig og smuk billedbog med en genkendelig streg og så alligevel helt anderledes. Florlet med masser af fortællinger på få sider.

Strid

Jakob Martin Strid

I Strids verden er alt muligt: Strid er stadig optaget af sin samtid – han går ikke mere efter personen, men sagen forfølger han gerne.

Flyv

Beatriz Martin Vidal

Ordløs billedbog om at flyve med  en smuk og følsom billedside.

Pigen der ledte efter sin skygge

Inger-Lise Kristoffersen

Forlaget kalder bogen en ’slow-book’, fordi den den været tre år undervejs, betegnelsen er også dækkende for den måde, man ’læser’ denne superdetaljerede, smukke billedbog på.

Rejsen

Aaron Becker

Aaron Becker har tegnet en dør til vores egen indre skattekiste og skabt en bog, som alle mennesker i verden bør stifte bekendtskab med. En bog som får os til at tro på menneskeheden igen.

Missionen

Aaron Becker

I andet bind af Aaron Beckers fantastiske ordløse billedbogstrilogi møder vi endnu mere magi og følger et mere narrativt forløb på en smukt tilrettelagt rejse gennem de mest spektakulære scenarier.

Hjemkomsten

Aaron Becker

En åndeløst spændende afslutning på Beckers ordløse billedbogstrilogi. Vi bringes endnu engang tilbage til den eventyrlige parallelverden, hvor farveblyanter er magtfulde våben.

Ankomsten

Shaun Tan

Shaun Tans ordløse immigrationsfortælling efterlader en masse tegn i de gulnede billeder, som på én gang betager og kalder på fortolkning.