Logo
Bogliste

Bøger om at løbe

Hvad jeg taler om, når jeg taler om at løbe, er noget Haruki Murakami har skrevet en bog om. Men glæden ved at løbe er også et emne, som mange andre forfatterne har kastet sig ud i. Hvis du ikke at løbe, kan du altid "nøjes" med at læse dig forpustet. Løb som terapi og selvhjælp, løb som mordgåde og løb for livet.

Bøger på listen

At mig dagen fryder : landskab med løber - løber i landskab

Anders Johansen (f. 1953)

Poetisk, smuk og personlig foto- og essaybog om at løbe i al slags vejr i alle årets måneder.

Den uægte

Jesper Wung-Sung og Palle Schmidt

Løb, kærlighed og bedrag er blandt ingredienserne i den grafiske roman. Som altid leverer Wung-Sung en spændende historie.

Hvad jeg taler om når jeg taler om at løbe

Haruki Murakami

Inciterende filosofisk manual for en kommende maratonløber - og forfatter.

Jeg løber

Anders Legarth Schmidt

En stærk personlig beretning om at miste en lille datter og om løb som overlevelsesstrategi til at leve videre med det ubærlige. 

Løbeklubben i Saudi

Lotte Garbers

Roman om danske Maikens møde med en gruppe kvinder i Riyadh giver et interessant indblik i en verden, som for mange er et helt lukket land.

Født til løb

Christopher McDougall

En ode til glæden ved at løbe. Forfatteren har opsøgt nogle af verdens bedste langdistanceløbere og lært af deres viden og hemmeligheder

Marathon ligaen

Erik V. Krustrup

Hvorfor i alverden bliver Leif tilbudt rigtig mange penge for at deltage i New York marathon? Og hvad skal han gøre til gengæld? Få svaret i en spændende og velfortalt krimi.

Drengen der løb med Gud

Morten Sabroe

En surrealistisk thriller, et eventyr, en udviklingsroman og sikkert meget andet. Den er velskrevet, fanger fra første færd, men stiller store krav til læseren.