Bog

Den fremmede gæst

Af (
2018
)

Anmeldelse

Den fremmede gæst af Lisa Jewell

08 jun.18

Med et veludviklet plot-gen forfører Lisa Jewell sine læsere. En faretruende stemning ligger som et sløret skydække hen over handlingen, og man har lyst til at råbe advarende til bogens personer.

Kan du lide at læse Guillaume Musso eller Liane Moriarty, så er ’Den fremmede gæst’ lige noget for dig. Det er spændingselementer, der driver handlingen frem, men det er ikke en krimi i gængs forstand. Snarere et psykologisk drama, der udspiller sig i brændpunktet mellem betydningen af menneskers valg og dårlige handlinger.

Alice Lake bor ved en lille by ved kysten med sine tre børn. Hun har et stort hjerte, og da hun ser en fortabt mand sidde på stranden, kontakter hun ham. Tilsyneladende har han fået hukommelses tab, og Alice tilbyder ham husly, selvom alle advarer hende mod det. For hvem er han?

Samtidig i London sidder lykkeligt nygifte Lili alene og desperat og venter. Hendes mand er ikke kommet hjem fra arbejde, og politiet tager hende ikke alvorligt, men hun ved at der er sket noget.
De to begivenheder viser sig at hænge sammen med begivenheder fra fortiden, hvor en familie i 1993 var på ferie i byen, hvor Alice bor.

Bogen er underholdende og let at læse, og jeg vil anbefale den til en bred læserskare.

Bogdetaljer

Forlag
Gad
Oversætter
Lærke Pade
Faustnummer
54145667
ISBN
9788712056348
Antal sider
362

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer