30 maj.16

Anmeldelse

Engletræet af Lucinda Riley

Kommentarer

2 kommentarer
søn, 03/11/2019 - 14:27

Jeg er også helt vild med denne slags romaner - især Lucinda Rileys! Min favorit er Midnatsrosen, og serien De Syv Søstre.

Jeg læser bøgerne på både dansk og engelsk, da fejl i oversættelser irriterer mig for meget. Den mindste fejl gør, at jeg er nødt til at skifte til originalen. Med det sagt, så har oversættelsen, i de fleste tilfælde, formået at hente Lucindas ånd med på dansk, og jeg kan næsten ikke vente på næste udgivelse! 

man, 12/03/2018 - 13:37

Kære Lene,

Lad mig for det første sige, at jeg er virkelig glad for, at du kan lide bogen og især sproget. Du skriver: "Sproget er, som altid hos Lucinda Riley, let og flydende og ikke én eneste af de 490 sider er for meget. Jeg glæder mig meget til hendes næste udgivelse på dansk."

Jeg er sikker på, at du ved, at Lucinda Riley ikke har skrevet den på dansk. Det har jeg - jeg er hendes danske oversætter. Det betyder meget for mig og mine kolleger ikke at blive 'usynlige'. Anerkendelse er vigtig for os, fordi vi jo skal leve af vores opgaver. Vil du ikke nok tænke på en anden gang at angive oversætterens navn, især når du synes, sproget fungerer?

 

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer