Logo
Bogliste

Urban fantasy

Urban fantasy er fyldt med spænding og mystik med udgangspunkt i en nutidig handling sat i en (stor)by. Det vrimler med overnaturlige væsner som formskiftere, vampyrer, varulve og dæmoner, som færdes i vores verden uden at vi ved af det.

Genren krydser grænser med både dark fantasy og paranormal romance for der kan være elementer af kærlighed og et underliggende mørke blandet ind i handlingen.

Bøger på listen

Prinsen af ondskab

Holly Black

En fascinerende historie om magt og anerkendelse udrulles i en verden som vores og i en parallelverden, der er befolket af feer, trolde, dværge og andre eventyrlige væsener.

En anden virkelighed

Nene Ormes

Udda har været plaget af voldsomme mareridt hele livet.

Bjergtaget - og de blev lokket

Sidsel Sander Mittet

Det traditionelle fantasyunivers er udskiftet med folkevisernes elverfolk, der i det skjulte færdes blandt mennesker i dagens Danmark, i lovende ny serie.

Iron Fey sagaen: Jernkongen

Julie Kagawa

Den imponerende flotte fantasysaga er en tryllebindende hyldest til Peter Pans alfeland og William Shakespeares ’En Skærsommernatsdrøm’.

Dragerne

Julie Kagawa

En magisk fortælling om kærlighed mellem ærkefjender. I skjul for vores verden er drager og Sankt Georg Ordenen i krig på liv og død, men forelskelse kender ikke forskel på ven og fjende.