Logo
Bogliste

Chick lit - de nye og nyere

Først handlede det om at finde Den eneste Ene og sig selv. Så gjaldt det om at holde fast i HAM og  etablere sig. Nu er udfordringerne bleskift, tantrisk efter-fødselssex og at finde sig selv i nye roller. Og så er der alle dem, der ikke kunne drømme om børn men hellere vil drømme om et par Manolos ....

Bøger på listen

Min bedste venindes forlovede

Emily Giffin

Lad dig ikke narre, dette er ikke en traditionel feel good romance, men en forrygende fortælling om venskab, retfærdighed og kærlighed.

Det regner med mænd

Jenny Colgan (f. 1972)

Når man ikke kan holde sit liv ud, skal man tage til det skotske højland, for her regner det med skønne mænd med gode værdier i Colgans lille hverdagsflugt.

Det lille bageri i Brooklyn

Julie Caplin

En feelgood-roman med alt, hvad det indebærer, af kærlighed, svigt og, i dette tilfælde, masser af kager. Sympatisk, sød og luftig og lige til at indtage.

Når violerne blomstrer

Sarah Jio

Er du til feel-good romaner med romantik, mysterier og maleriske scenarier, er du garanteret en hyggelig læseoplevelse.

Ramt af dig

Anne Thorogood (f. 1971)

Her serveres en umådelig skøn, charmerende og varm kærlighedsroman med vid og bid om den fandenivoldske og charmerende Christel, der kæmper med kærligheden.

Hvis jeg falder

Anne Thorogood

Velskrevet, bevægende og humoristisk kærlighedsroman med masser af amoriner og fordækte forretningshemmeligheder.

Grib mig

Ginger Scott

Sexet collegeroman byder på andet end sex og lækre sportsstjerner. Den er også bevægende, sørgelig og sjov.

Hvis bare du var min

Mhairi McFarlane (f. 1976)

Underholdende og humoristisk kærlighedsroman om at blive forladt af den eneste ene og kæmpe sig op, genopdage sig selv og give igen.

En ny chance

Alexandra Potter

Hjertevarm feel-good komedie om at gribe livet og finde modet til at indfri sine drømme. Perfekt sommerlæsning og et sikkert hit til kærlighedshungrende læsere.

Elsker, elsker ikke

Jennifer Weiner

Kan man bygge en fremtid på en ungdomsforelskelse? Tænksom og underholdende chick lit til hængekøjen.

Som det er

Dawn O'Porter

Med omdrejningspunkt i en situation ingen vil ønske sig i, vikles tre kvinders liv tilfældigt ind i hinanden i romantisk chick-lit.

Det knuste rige

Erin Watt

Den hidtil mest følelsesladede bog om Royal familien er rørende på den helt rigtige måde. En gedigen tåreperser for unge piger, der elsker en god kærlighedshistorie.

Da jeg faldt

Melanie Harlow

Forførisk feelgood roman med alle de perfekte små øjeblikke. Melanie Harlow er det nye skud på stjernehimlen i den moderne kærlighedsfortælling.

Den ustyrlige arving

Erin Watt

Endnu en vanedannende historie om the Royals, den rige familie med de utilpassede unge drenge, der tror de kan tillade sig alt, hvis bare de betaler nok.

One Fifth Avenue

Candace Bushnell

I en mondæn ejendom i New York skifter en lejlighed beboere, og så kommer der ellers gang i sladder, intriger og partner-udskiftning - Sydstatspigen Lola er midtpunktet og det er ikke kedeligt!

Mig før dig

Jojo Moyes

Sjov, underholdende og bittersød roman om kærligheden og retten til selv at vælge livet – og døden.

Anna og det franske kys

Stephanie Perkins

Anna er ikke særligt tilfreds, da hendes far sender hende på kostskole i Paris. Hun har forelsket sig i en sød fyr i Atlanta, har et sjovt job og gode veninder, så det er ikke sjovt at rykke livet op ved roden. Men måske er det slet ikke så slemt endda?

Stadig mig

Jojo Moyes

Underholdende og sorgmunter fortsættelse i serien om Lou Clark, som nu er i New York.

Prospect Park West

Amy Sohn

Prospekt Park West er et af de mest eftertragtede områder i Brooklyn, hvor 4 kvinder i løbet af en lang, varm sommer forsøger at få livet med mand, børn & karrierer til at lykkes

Svømmeprøven

Emma Hamberg

Varm, morsom og underholdende roman om hvad der kan ske, når man vover at se sig selv i øjnene.

Jaja, jeg skal nok redde jer - når jeg lige har drukket min rom & cola

Lotte Skou Hansen

Forfatter og journalist Lotte Skou Hansen rejser trods sine bange anelser til Uganda for Dansk Røde Kors, og giver her sin humoristiske og tankevækkende beretning om såvel humanitært arbejde, fordomme og rejseliv som druk, sex, stiletter og livet i en afrikansk landsby, hvor hun har oplevelsen af

Jagten på Harry Winston

Lauren Weisberger

Tre dejlige damer, spandevis af lækre mænd og kærlighedens genvordigheder i New York.

Dette er livet

Dan Rhodes

En kunstner planlægger en banebrydende installation. En kvinde rammer en baby med en sten og får ansvaret for barnet. Alting går på engang galt og helt rigtigt.

Jeg har dit nummer

Sophie Kinsella

Poppy Wyatt skal giftes med Magnus - Desværre forsvinder hendes forlovelsesring og mobil - Heldigvis finder hun en anden mobil i en skraldespand, der tilhører forretningsmanden Sam - Poppy får lov at låne den, indtil ringen dukker op igen - Men Poppy er nysgerrig og bliver derfor indblandet

Til månen og tilbage

Jill Mansell

Hvis man én gang har mistet sin elskede, er det så tilladt at finde kærligheden og blive lykkelig igen?

Cleo og kærligheden

Jill Mansell

Da 26-årige Cleo finder ud af, at hendes nye, perfekte kæreste er gift, bryder alting sammen - Samtidig har hendes søster en næsten-affære, da en chokerende familiehemmelighed afsløres - Forviklingerne tager til, da Cloes ex-kærrestes ex-kone flytter ind i landsbyen, hvor også Cleos bar

Gips

Mathilde Walter Clark

Herlig satirisk roman fuld af absurde situationer om en 35-årig furie fra Birkerød, der har lyst til at skade sin mand.

Den klareste stjerne

Marian Keyes

Ny roman fra Marian Keyes med en bred skare af forskellige hovedpersoner der gemmer på hemmeligheder og fortrængte følelser.

Hvem er jeg?

Sophie Kinsella

Lexi vågner op på hospitalet efter en bilulykke uden nogen erindring om de sidste 3-4 år -  Til sin overraskelse finder hun ud af, at hun lever et liv i luksus med en succesfuld karriere og en millionær-ægtemand, men dette perfekte liv er både vanskeligt at tackle og slet ikke så idyllisk, som de

Ladies

Mara Lee

Lea, Mia, Siri og Laura er veninder fra ungdommen med meget tilfælles. Men med hver sin kunstneriske karriere er de som voksne kommet på kant med hinanden, og ender som rivaler

Mini shopaholic

Sophie Kinsella

Rebecca Brandon (født Bloomwood) er tilbage: Hun har en ustyrlig to-årig, bor hos sine forældre og har lovet sin mand at gå med alt sit tøj tre gange, før hun køber mere. Oven i købet forsøger hun at arrangere et tophemmeligt surpriseparty for husbonden

Et tilbud du ikke kan afslå

Jill Mansell

Ny chick-lit om de gode, de dårlige og de meget svære beslutninger. Og om hvad man gør, når man får et tilbud man ikke kan afslå!

Det er altså mit liv

Sinéad Moriarty

Hvad skal man stille op, når kærligheden rammer som et lyn fra en klar himmel? Og når prinsen på den hvide hest, viser sig at være en 14 år ældre, ikke-troende og ikke mindst sort  mand?

Satans yngel

Sanne Munk Jensen

Med en blanding af ’Nynnes dagbog’ og  ’Anja & Victor’ serverer Sanne Munk Jensen, det at få børn – lige ”In your face”.

Livet for let øvede

Maise Njor og Fay Weldon

Humoristisk, dyb, sørgelig, sjov og intelligent ny samtaleroman mellem Maise Njor og Fay Weldon.

Reporter i chok: Gravid

Belinda Olsson

Agata Hansson lever det søde liv som journalist i Stockholm. En uplanlagt graviditet kommer i den grad på tværs af hendes karriereplaner

Charlie Hotel Oscar Kilo

Maise Njor og Camilla Stockmann

Lårklaskende og rørende chicklit-nyklassiker om kærlighed, kriser og hold-kæft-køkkener fra to af Danmarks fermeste skribenter

Alle var der

Lauren Weisberger

Bette er festarrangør i det unge, rige og kendte New York -  Hun kender alt og alle, men bliver også berygtet, da hun dater en erfaren playboy -  Desværre skræmmer hun også sin ægte kærlighed væk.

Seje piger

Jennifer Weiner

En sand fornøjelse og et rørende indblik i et mor-datter forhold der bliver sat på spidsen.

Fra smørhullet

Kirsten Hammann

Efter Søren og Mettes ægteskabelige idyl sidder Mette nu fraskilt i den lækre lejlighed i Amaliegade og lader tiden og livet passere revy i ørkesløs lediggang og indkøbsflip.

Intet mindre end alt

Janelle Brown

God debutroman om det at blive forladt og forrådt – og om tre kvinders kamp for at holde hovedet oven vande.

En dag skinner solen også på en hunds røv

Sanne Munk Jensen

Sanne Munk Jensen sparker i den grad røv med sin talentfulde roman om Alma, den dejligste og sejeste pige.

Brunstkalenderen

Emma Hamberg

Tre søstre i fyrrerne slås med følelsen af at være landet i en trædemølle af problematiske parforhold, barnløshed og arbejdsmæssigt dødvande.

Lykkens cafe

Judith Ryan Hendricks

Historien om kvinden i 30’erne, som bliver forladt af sin mand og skal begynde et nyt liv, er hørt før, men Judith Ryan Hendricks fortæller den med charme.

I spænd

Dorte Holm

I slutningen af 1990'erne flytter tre unge kvinder sammen i en lejlighed i København. De er vidt forskellige, men alligevel udvikler deres venskab sig til noget blivende

I tvivl

Dorte Holm

Hvordan forener unge kvinder kærlighed, familie, børn og karriere, samtidig med at de ønsker at bevare et tæt venindeforhold?

Honningtunger

Helene Uri

En spændingsroman på det psykologiske plan forklædt som en underholdende historie om kvinder, og deres venskaber, når de er værst. Charmerende? – Nej, men til tider genkendeligt.

Tilfældet Barbara

Unni Drougge

Velfærdssamfundets middelklasse spiddes let i denne morsomme roman med beretninger fra psykoterapeutens arbejds- og privatliv.

Ingen sang om kærlighed

Karen Duve

117 kg’s dame sidder i et fly fra Hamburg til London og delagtiggør læserne i sine fornøjelige erindringer om opvæksten i 1960’ernes Tyskland.

Under tøjet

Jo Hermann

Skildring af en række mennesker der bor i en opgang på Vesterbro i København og kommer hinanden ved og deler hinandens problemer i vekslende omfang og skiftende konstellationer.

De siger man kan elske uden at få børn

Camille Blomst

28-årige Bolivia har siden hun var 14 år ledt efter sit livs kærlighed. Da hun finder HAM udleverer hun på alle måder sig selv og veninderne til omgivelsernes latter.

Krummeklubbens skamløse søstre

Mian Lodalen

Den lesbiske My fortæller galgenhumoristisk om sit rodede liv i Stockholm blandt mennesker af mange forskellige seksuelle observanser, hvor hun leder efter Den Store Kærlighed.

Hun har det hele

Lotte Garbers

Camilla har alting: ægtemand, lægeuddannelse, barn, arbejde, elsker, og alligevel gnaver tvivl og usikkerhed i hende: er dette virkelig det hele?

Hvem er jeg?

Sophie Kinsella

Lexi vågner op på hospitalet efter en bilulykke uden nogen erindring om de sidste 3-4 år -  Til sin overraskelse finder hun ud af, at hun lever et liv i luksus med en succesfuld karriere og en millionær-ægtemand, men dette perfekte liv er både vanskeligt at tackle og slet ikke så idyllisk, som de

Hvad min bedste veninde gjorde

Lucy Dawson

Alice og Gretchen er bedste veninder. For nu og for altid. Uanset hvad de gør mod hinanden. Og hvordan.  Måske lige undtagen hvis …

Se på mig

Kirsten Hammann

Tragikomisk kærlighedsroman om håb og selvbedrag, om kærlighed og bitterhed, og ikke mindst om overvågning.

Duften af kaffe

Malene Dietz

Majas perfekte liv ruineres, da hun vågner op i en fremmed mands seng. Med hukommelsestab. Så er det op på de højhælede for at få det perfekte liv tilbage. Især den dejlige Sebastian!

Hushjælp søges

Sophie Kinsella

Chick-litt når den er bedst. Kinsella er helt på toppen i denne nye roman om topadvokaten Samantha Sweeting og hendes udviklingsrejse.

Flokdyr

Dorte Holm

Kontorfællesskabet danner rammen om en række hårdtarbejdende, karrieremindede 30'årige københavneres liv med op- og nedture - Romanen skildrer det moderne menneskes udfordringer i arbejds- og privatlivet