Logo
Bogliste

Nyere erotisk litteratur

Kærlighedens regler har måske altid været de samme – eller har de? Denne liste kan føre dig ind i et univers af drifter og lyst, fantasier og besættelser i et udvalg af nyere erotisk litteratur.

Bøger på listen

Tjenester

Lillian Fishman (f. 1994)

Intens og tiltrængt debutroman om selvbilleder, lyst og seksualitet. 

Drift : seks noveller om lidenskab og død

Anne-Marie Vedsø Olesen

Anne-Marie Vedsø Olesen udforsker spændingsfeltet mellem elskov og dødsdrift. Der sniger sig et par velvalgte gys med i begæret.

Den rebelske miss Bridgerton

Julia Quinn (f. 1970)

Første bog i ny romantisk serie om en farverig familie i 1700-tallets England er en klassisk kærlighedsfortælling, hvor modsætninger mødes.

Star

B. B. Easton

Endnu engang bliver man hvirvlet ind den nu 17-årige BBs liv, der er alt andet end kedeligt.

Det er historien om Sarah

Pauline Delabroy-Allard (f. 1988)

Saftig og velskrevet fransk sag om en berusende og pludselig kærlighedsaffære mellem to kvinder og forelskelsen, der afløses af vanvid og undergang. 

44 kapitler om 4 mænd

B. B. Easton

Mommy-porn til fans af erotisk litteratur med en veludviklet humor.

Dage i Cape May

Chip Cheek

Stemningsmættet erotisk roman om et ungt, nygift par, der fejrer deres status som ægtepar med stille dage i en affolket ferieby i New Jersey, men så møder naboerne.

Smerten selv

Stephanie Caruana

Denne danske debutroman forener ganske smart ”det frække” med en barsk og skræmmende krimi tilsat en god portion psykologi.

Prøverummet

Lotte Garbers

'Prøverummet' er et godt sted at starte, hvis man vil prøve kræfter med den erotiske litteratur. Den er hverken farlig, grænsesøgende eller vulgær –  til gengæld giver den fantasierne frit løb og gør plads til sex for sjov.

Sexdronning

Christina Hagen

En samling sarkastiske, humoristisk og fandenivoldske tekster om kvinder og mænd, om misforståede situationer og følelsesmæssig famlen.

Hallerne

Josefine Klougart

Barske blottelser og voldelige overgreb krakelerer ud gennem sproget i Josefine Klougarts 'Hallerne'.

Sløret: eventyrdigt

Suzanne Brøgger

Erotisk 1001-nats eventyrdigt på vers om yndlingsslavinden Azryade, der fortæller om erobringer og sex for at holde sheik Jafars sværd fra at dræbe hende

Ét kød

Kristina Stoltz

Fantasifulde, drømmeagtige og også hverdagsnære erotiske noveller

Libido

Morten Sabroe

Det er aldrig kedeligt, når Sabroe skriver, og dårligt er det heller ikke, men denne erotiske samfundssatire kommer til at stå som en parentes i et ellers stort forfatterskab.

Grey

E. L. James

Du kender ham. Indtil nu har du dog kun set ham gennem Anastasia Steeles øjne.

Blottet for dig

Sylvia Day

Erotisk roman om en ung kvinde, der møder en fantastisk mand. De udvikler et brændende intenst seksuelt forhold, det kompliceres af hver deres dunkle fortid.

Lystrejser

Nedjma

Kom med på et kig bag burkaen hos de muslimske kvinder, og opdag hvilken hed og pulserende lyst der banker bag det ydmyge og underdanige ydre.

Zeemeermin og andre erotiske fortællinger for kvinder

Marianne Sophia Wise

Erotiske noveller, der kredser om at udvikle sin sensualitet

En kvinde går ind på en bar

Helena S. Paige

En kvinde går ind på en bar for at mødes med en veninde, og et interaktivt, erotisk eventyr er i gang. Læseren bestemmer selv handlingen ud fra forskellige valgmuligheder, man kan fx. få et erotisk eventyr med en lækker bartender eller møde en tiltrækkende nabo

Forbandede kærlighed

Colleen Hoover

Tate har travlt med sin sygeplejerskeuddannelse, men bliver alligevel voldsomt tiltrukket af den tillukkede pilot, Miles. Et uforpligtende forhold burde være den optimale løsning. Men nogle gange vil hjertet ikke lytte til fornuft.

Calendar Girl

Audrey Carlan

"Calendar Girl: januar - februar - marts" er første bind i den erotiske romanserie "Calendar Girl" om et eventyrligt og overraskende år i 24-årige Mias liv.

Beautiful Bastard

Christina Lauren

Chloe Mills er ung, kvik og ambitiøs og godt på vej mod sit drømmejob. Hendes chef Bennett Ryan er arrogant og krævende. Snart vikles de ind i et spind af begær og besættelse.

Beautiful stranger

Christina Lauren

En charmerende engelsk playboy. En kvinde der er klar til at overskride alle grænser. En hemmelig affære i technicolor. Andet bind i Beautiful Bastard-serien.

Sendt til tælling

Kristen Callihan

Anna har ikke høje tanker om den lækre quarterback, Drew. Kvinderne flokkes omkring ham og Anna er sikker på at han er en notorisk scorekarl. Men Drew vil kun have Anna

Slagplanen

Kristen Callihan

Skamløst god underholdning til strålende forårssol og uimodståelige sommerfornemmelser.

Chanceløs

Kristen Callihan

Nem at holde af og ufattelig svær at lægge fra sig. ’Chanceløs’ er fantastisk underholdning, der får solen til at titte frem selv på den kedeligste regnvejrsdag.

Kollision

Gail McHugh

Efter sin mors død rejser Emily til New York for at begynde sit nye post-college liv og komme tættere på sin kæreste Dillon. Men så møder hun Gavin, en rig og notorisk playboy, som er både ufattelig sexet og uventet charmerende.

Love is War 1 – Scarletts historie

R. K. Lilley

Udødelig kærlighed og lidenskab er omdrejningspunktet i denne romantiske historie om Scarlett og Dante. Der mangler dog ikke had, hævntørst, svigt og ondskab.

Elleve minutter

Paulo Coelho

Kærlighed, sex, penge, ensomhed og berømmelse er drivkræfterne i denne fortælling om en ung brasiliansk piges søgen efter lykken. Fortællingen indeholder flere facetter af det seksuelle: verdsligt, spirituelt, som nydelse, som smerte, og kærligheden lurer hele fortællingen igennem.

Spillelærerinden

Elfriede Jelinek

Psykologisk portræt af en kvinde, voldsomt domineret af sin mor som hun bor sammen med i Wien, der søger sin egen identitet gennem et sadomasochistisk forhold til en elev.

Mandelen

Nedjma

Denne bog er noget så sjældent, som en bog skrevet af en arabisk kvinde, der larmende og meget lidenskabeligt bryder med islams tabuisering af sex og kvinders lystfølelse.

Sønden for grænsen og vesten for solen

Haruki Murakami

På en sanselig måde kredser bogen om kærlighedens og erotikkens væsen, om at fastholde og give slip, og om de fatale valg, der afgør menneskets liv.

Endelig os

Julie Kenner

Kan Damien og Nikkis forhold overleve at personer fra fortiden konstant angriber Damien og prøver at gøre livet surt for dem? Kan forholdet vinde over hemmeligheder og tillidsproblemer og kan de endelig få hinanden?

Første gang

Sibylline

Udkommer d. 5. november

Længsel på bestilling

Janina Katz

I 'Længsel på bestilling' kaster Katz sig over de store eksistentielle emner med en legende lethed, som kaster et upatetisk skær over den melankoli, der udgør romanens grundtone.

Fremmed under samme hud

Niels Lyngsø

En digtsamling, der meget direkte beskriver forholdet mellem en mand og en kvinde. Her er der ikke tale om antydningens kunst.

Sødme og vildskab

David Schickler

Kriminelle Henry og sexede Grace oplever den store kærlighed sammen - Desværre opbevarer Henry diamanter for den amerikanske mafia, og selvfølgelig kan han ikke bare forære kostbarhederne gratis væk uden at komme i fedtefadet