Fortabe sig
Annie Ernaux skriver frydefuldt om kvindens begær og giver nye perspektiver på den tætte forbindelse mellem begæret, smerten og skriften.
Dagbogsromanen er er en fiktiv jegfortælling, som efterligner dagbogsformen.
Annie Ernaux skriver frydefuldt om kvindens begær og giver nye perspektiver på den tætte forbindelse mellem begæret, smerten og skriften.
Hjalmar Söderbergs klassiker ‘Doktor Glas’ er en fantastisk lille perle, der stiller store og svære eksistentielle spørgsmål.
Sigrid Undsets debutroman fra 1907 er en fremragende og evigt aktuel roman om pligt, lyst og moral og om at leve med konsekvenserne af sine valg.
Med underspillet humor fortælles om en stor kærlighed til haven og den tid, man nyder i eget selskab. Elizabeth von Arnim er et berigende bekendtskab.
Originaludgave: 1898
Fragmentarisk dagbogsroman om en ensom og ulykkelig pige et sted mellem barn og voksen.
Åsa Linderborgs debatbog er en meget personlig og velskrevet bog, der stiller skarpt på #Me-Too debatten i Sverige.
Halldors dagbog med optegnelser fra hverdagen i det lille fiskerleje i det nordvestlige Island er en stor læseoplevelse, rørende, tankevækkende og meget smukt fortalt.
Et underspillet portræt af en kvindeskæbne og en provinsby i begyndelsen af det tyvende århundrede, der kalder på stilfærdig eftertanke.
Portrættet af den stejle kvinde rummer udtryk for smerte, men også fryd over skønheden. Grønfeldt evne til at beskrive livets modsætninger er enestående.
Fransk homoklassiker om livet på samfundets bund i 30’ernes Europa er en fantastisk og udfordrende læseoplevelse.
Det er en spændende historie med rå og ubarmhjertige billeder fra bunden af samfundet, men der er også varme, engagement og nærværende personskildringer.
Top-Nørgaards litterære dagbog taler direkte ind i en tid og en generation.
Sørgmodig, men også på skæv vis munter roman om at være ung og miste sine kære og lysten til livet.