Logo
Bogliste

Danske debutanter 2007

Listen indeholder et udvalg af danske debutanter fra 2007. 

 Vis alle boglister

Bøger på listen

Libri di Luca

Mikkel Birkegaard

Filmisk dansk spændingsroman om litteratur, der dræber.

Havet i Theresienstadt

Morten Brask

Daniel Faigel bliver deporteret til Theresienstadt under 2. verdenskrig, hvor han både møder kærligheden og mindes sin traumatiske barndom.

Forsvindingsnummer

Thue Friislund

Noveller, der kommer vidt omkring, fra håndværkerne der skal reparere et hul i et tag, om den desperate mand der eftersøger sin kone, som er sporløst forsvundet, og om den selvmordstruede chauffør, der vælter med et læs grise på broen.

Her står du

Peder Frederik Jensen

Arbejdsløse Adam er hovedpersonen i sin egen beretning om begivenhederne gennem et halvt år af hans liv med kæresten, forholdet til familien og sin søgen efter et ståsted.

Før stormen

Michael Katz Krefeld

Krimi fra Østnorge, hvor den danske læge Maja Holm tvivler på, at en tidligere narkomans død af overdosis er, hvad det giver sig ud for

Kalak

Kim Leine

Kim Leines debut er en umådelig barsk og livsbekræftende erindringsroman i sproglig verdensklasse. Læs bogen inden filmen.

Jegfortællinger

Maja Lucas

En absolut lovende debut om en ung, skrøbelig, usikker kvinde, skildret stilsikkert og personligt. Det er trist og skrigende ensomt, men alligevel med en vis tragikomisk distance.

Jelne

Henriette E. Møller

Stilsikker og meget velskrevet romandebut om pigen, der drog ud for at finde sig selv, sin fortid og sandheden om sin mors død. Fem stjerner – mindst! 

Vinder af Bogforums Debutantpris 2008.