Logo
Bogliste

Tæt på kendte danskere

De kendte og deres privatliv er et emne, der virker tiltrækkende på mange mennesker. Her er et udvalg af erindringer, hvor kendte danskere åbenhjertigt fortæller om deres liv.

Bøger på listen

Mors dreng

Adrian Hughes

Den kendte tv- og radiovært har skrevet sin families historie. En guldgrube af fantastiske historier om en depraveret overklasses excesser.

Casper

Martin Kongstad

Casper Christensen har levet et tumultarisk liv på første klasse og givet Martin Kongstad adgang til det hele. Det er der kommet en meget anderledes og læseværdig biografi ud af.

Testamentet

Anne Linnet

Modig skildring af de intense oplevelser og erfaringer fra kærlighedens og musikkens verden, der har gjort Anne Linnet til et stærkt menneske og en moden kunstner.

Under bjælken - et portræt af Kronprins Frederik

Jens Andersen (f. 1955)

Jens Andersen går under huden på Danmarks kommende konge og har endnu engang skrevet en fremragende og nuanceret biografi.

Et liv med LEGO : en slægtshistorie

Jens Andersen (f. 1955)

Jens Andersen er en usædvanlig talentfuld fortæller. Med dette portræt af en ukuelig familie formidler han endnu et stykke levende danmarkshistorie.

Kim Larsen - mine unge år

Jens Andersen

Kim Larsen ta´r albummet ned med billeder af tiden, der skred. Jens Andersen kigger med og tekst og tone smelter sammen som i Kims bedste sange.

Alting har sin pris

Diana Benneweis

Diana Benneweis' personlige beretning om sin opvækst i det gamle danske cirkusdynasti Benneweis og sit brogede og begivenhedsrige liv.

Jesus, pengene og livet

Gretelise Holm

Den succesrige krimiforfatter fortæller i sine erindringer om en barndom præget af fattigdom og tæsk. Bogen er både biografi og en fantastisk historiefortælling fra halvtredserne og tresserne.

Kærligheden, kampen og kloden

Gretelise Holm

Som feministisk strigle og ukuelig forsvarer for de svageste i samfundet får Gretelise Holm sagt et par drøje sandheder om det danske samfund i de sidste 50 år i andet, selvstændige bind af sine yderst velskrevne erindringer.

Det uperfekte menneske 1+2

Jørgen Leth

Knepning, konebytning og kondicykling. Fornøjet eller forarget? Jørgen Leths selvbiografi vil man enten elske eller hade.