24 feb.21

Bogliste

Tiden

Bøger på listen

Forår

Af Ali Smith

Forår

Smuk og rørende fortælling om håb og om, hvor meget vi har brug for hinanden på tværs af de grænser, der sættes op for os og de mure, vi selv bygger.
Læs mere

Når noget slutter

Af Julian Barnes

Når noget slutter

I denne elegante og fortjente prisvinder filosoferes der over, hvad der sker, når tidens paradokser spiller hukommelsen et puds. Filmatiseret i 2017 af instruktøren Ritesh Batra.
Læs mere

Om efteråret

Af Karl Ove Knausgård

Om efteråret

Barnets bog. Knausgård skriver til sin ufødte datter om livet. Hun har meget at glæde sig til. Ikke mindst sin fars præcise sprog og poetiske følsomhed.
Læs mere

Næsten ånder i mørket

100 år ude i fremtiden har jorden været hærget af mange naturkatastrofer, og samfundet Dalien trues af barnløshed og fødevaremangel.
Læs mere

Havmanden

Af Niels Brunse

Havmanden

En fascinerende roman om en tidsrejse tilbage i tiden; titelpersonen, som er dansker, forliser med sin båd i 2005 og skyller nøgen i land i England i 1647. Her er der borgerkrig,…
Læs mere

Momo

Af Michael Ende

Momo

Magisk og fremragende fortælling om tidsbegrebet, som godt kan give en klump i halsen midt i nutidens stress og jag. En eventyrlig børnebogsklassiker som stadig holder i…
Læs mere

Omegapunktet

Af Don DeLillo

Omegapunktet

Lille og velskrevet, men svært tilgængelig fortælling fra den californiske ørken, hvor den minimale handling tvinger læseren til at sætte tempoet ned og dvæle ved ordene.
Læs mere