Profil
AfSusanne Nyrop

Medlem i

8 år 7 måneder
jeg er en flittig og alsidig læser, som også holder af selv at skrive. I januar 2011 er jeg blevet udtaget til at være testlæser af en ny roman, Den svære toer, af Lone Aburas. Det forpligter til også at tage aktivt del i debatten. Den kommer med posten i morgen, og jeg glæder mig. Jeg deltog sidste år i en online læseklub hvor vi sammen læste James Joyce's Dubliners, og det gav mig faktisk mod på at læse mere om og af James Joyce. Jeg har arvet en stor kasse Joyciana fra min far, men det forekom mig at være en stor mundfuld og den blev sat til side, indtil jeg altså ved en tilfældighed fandt frem til Joyce læseklubben.

Mine læsevaner: jeg læser en hel del omline, lidt tilfældigt. Men når jeg trækker mig tilbage til sengen om aftenen, åbner jeg for bøgernes fortryllede verden, og nogen nætter sover jeg alt for sent fordi jeg bare ikke kan lægge bogen fra mig. Det er en vane som jeg udviklede allerede som barn, og som jeg ikke vil give fra mig - heller ikke selvom det nogen gange kan være lidt på bekostning af mine vågne dagtimer...
Det er også grunden til, at jeg har valgt at have eget soveværelse og lister ind i dobbeltsengen, når jeg omsider har slukket for lampen.