Profil
AfSøren Feldtfos Thomsen

Medlem i

3 år 7 måneder
Kulturformidler ved Norddjurs Biblioteker, cand.mag. i idéhistorie og filosofi samt ph.d. i religionsvidenskab fra Aarhus Universitet.

Seneste anmeldelser af Søren Feldtfos Thomsen

Skjul

Tjekkisk-jødisk forfatter, der selv måtte flygte fra nazisterne under 2. verdenskrig, skildrer livet på flugt i intens og klaustrofobisk kortroman. 

Wagneriana

En af Danmarks fremmeste Wagner-kendere byder på godt og blandet om den store tyske komponist. Nyt og banebrydende er det måske ikke, men Nebelong er som altid en veloplagt og…

Nekrofilen

Makaber fransk roman er frastødende på den fascinerende måde. Den franske forfatter og journalist Gabrielle Wittkop (1920-2002) debuterede i 1972 med kortromanen ’Nekrofilen’…

Lille land

Barndommens tabte uskyld og krigens rædsel er yderpunkterne i Gaël Fayes bevægende debutroman, inspireret af forfatterens egne oplevelser under borgerkrigen i Burundi i 1990’erne.

Techno

Kaskader af kropsvæsker, hardcore sex og et jeg i opløsning. Debutantprisvinderen er ikke en roman for sarte sjæle, men den er næsten ulideligt smuk. 

Nancy

En mystisk tåge har lagt sig om Bornholm og tager folk med sig ud over havet. Folk dør. Men Nancy bliver tilbage – og forude venter byfesten.
q

Andet indhold af Søren Feldtfos Thomsen