Profil
AfLisbeth Lassen

Medlem i

12 år 7 måneder

Seneste anmeldelser af Lisbeth Lassen

q

Andet indhold af Lisbeth Lassen

 • Artikel

  Henrik Nordbrandt, en dansk forfatter?

  Henrik Nordbrandt er en lyriker med rødder forskellige kulturer. Det danske ved hans lyrik er valget af at udtrykke sig på det danske sprog, men hans tanker og forbilleder er hentet meget langt fra det danske.
  Læs mere
 • Artikel

  Nordisk Råd foreslår

  Forfatteren Vibeke Grønfeldt er, sammen med Peter Nielsen, Danmarks kandidat til Nordisk Råds Litteraturpris 2004. Vinderen udtrækkes d. 27. februar 2004. Vi har spurgt forfatteren ud om den fine nominering med "Det nye".

  Du har modtaget nogle af de helt store velrenommerede litteraturpriser i Danmark, og nu er du indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris. Hvad betyder det for en forfatter?

  En pris betyder, at den altid nagende tvivl beroliges noget. Det kan gøre det lettere at skrive videre.

  Læs mere
 • Artikel

  Jeg ville aldrig skrive en selvbiografi

  Birte Blønd fortsætter med Skillelinier" sin serie om Sønderjylland. Læs interviewet med forfatteren, hvor hun bl.a. fortæller om Forfatterskolen og sin sene debut.

  Du har udtalt, at arbejdet med din første roman "Grænsegænger" var vanskeligt. Hvordan har arbejdet med "Skillelinier" så været?

  Læs mere
 • Artikel

  Jeg udforsker verden ved at skrive

  Du har indtil nu været lyriker. Hvad fik dig til at gå i gang med romanen ”Det vi ved”?

   Det var der flere grunde til. Jeg havde skrevet fire digtsamlinger, og jeg kan godt lide at udfordre mig selv. Jeg havde lyst til at finde ud af, hvad romanen kan, som digtene måske ikke kan (og omvendt). Nogle af de temaer, jeg behandler i romanen, har jeg også skrevet om i mine digte. Men i romanen var jeg nødt til at være tydelig på en helt anden måde.
   
  Havde du handling og personer klar, inden du begyndte at skrive?

  Læs mere
 • Artikel

  Mit liv som mand

  Du har i mange år været redaktør på Politikens bogstof. Er det dit arbejde, der har inspireret dig til at skrive din debutbog?

  Læs mere