Profil
AfKarin Hedemand

Medlem i

11 år 10 måneder
Jeg er rigtig glad for at læse og prøver at læse så meget som overhovedet muligt. Jeg læser især nye romaner og især af nordiske forfattere, og det jeg læser allermest er dansk skønlitteratur. Jeg er med i DR romanklubben på Viborg Bibliotek, hvor vi læser og taler om 6 danske romaner, det er rigtig sjovt og utroligt lærerigt, der kommer så mange nye vinkler og måder at forstå en bog på frem når 10 personer deler deres læseoplevelser.

Når jeg læser for at slappe af og det er især i mine ferier - læser jeg gerne krimier - det er rigtig dejligt med en spændende krimi. Karin Alvtegen, Unni Lindell og Susanne Staun rammer præcis det jeg kalder en god psykologisk krimi.

Seneste anmeldelser af Karin Hedemand

Kvalt

Victor Mancini lever et noget rodet liv, hvor sex, moderens sygdom og en forstyrret barndom er de styrende kræfter, men midt i al galskaben, som vennen Denny ikke gør mindre,…
q

Andet indhold af Karin Hedemand

 • Artikel

  Historien om en eventuelt pårørende

  Romanen 'Eventuelle pårørende' er et stille socialrealistisk billede af hjemmehjælperen Helle. Hun har døde fugle liggende i sin fryser ved siden af sine morgengifler. Romanen er Dorthe de Neergaards debut for voksne og handler om ensomhed. I interviewet giver Dorthe de Neergaard svar på, hvilke tanker hun har gjort sig da hun skrev romanen.

  Hovedpersonen Helle er en velfungerende hjemmehjælper, hvordan finder hun overskud til at drage omsorg for de gamle?

  Læs mere
 • Artikel

  Jane Austen på film - igen

  Den 200 år gamle roman 'Stolthed og fordom' er atter blevet filmatiseret. Den findes nu i ikke mindre end 11 udgaver; 7 af dem er tv-produktioner, de sidste 4 er biograffilm - hvoraf 2 af disse er blevet passet ind i det 21. århundrede.

  Læs mere
 • Artikel

  Med havet i blodet interview med Ib Michael

  Med havet i blodet
  af Line Fjord, journalist

  Forfatteren Ib Michael bruger hver dag tid på havet. Fordi havet holder ham stærk og samtidig er kilde til hans fortsatte undren og inspiration. Hans afhængighed af havet er så stor, at han var ude at dykke allerede dagen efter tsunamien i julen 2004. 

  Læs mere
 • Artikel

  Verdens bedste digtere

  Verdens bedste digtere
  af cand. mag. Rasmus Hastrup

  I andledningen af UNESCOs Verdens Poesidag d.21/3-2004 har vi valgt at stille skapt på intet mindre end verdens bedste digtere. Rasmus Hastrup giver her sit helt subjektive bud på mulige kandidater.

  Læs mere
 • Artikel

  Maskespil i Havana - Leonardo Padura's Cuba

  Maskespil i Havana - Leonardo Padura's Cuba
  af Johanne Riktrup, Cand. mag i spansk og engelsk

      Leonardo Padura er en af Cubas mest succesrige krimiforfattere. Men han skriver ikke 'bare' krimier. Med afsæt i den traditionelle 'novela negra' bearbejder og analyserer Padura i sine værker presserende cubanske emner. Og han gør det på en meget nuanceret og velovervejet måde.

  Læs mere