Profil
AfElisabeth Grethe Gertz Olsen

Medlem i

3 år 1 måned

Anmeldelser af Elisabeth Grethe Gertz Olsen

Shingal

Forfatter Tore Rørbæk og tegner Mikkel Sommer står bag dette grafiske vidunder, der bearbejder folkemordet på ezidierne (yazidierne), som fandt sted i august 2014, kort tid efter…

Vulkan

Fængende ungdomsroman med originale sprogblomster fortæller om pubertetstidens besværligheder, men giver også indblik i en verden, hvor barndommen ikke er ubesværet.

Indhold af Elisabeth Grethe Gertz Olsen

 • Artikel

  Trøst til alle flodsvin

  "Virkeligheden er bare fantastisk. Den kan jeg godt lide at befinde mig i. Man åbner en julekalender i folk, og så er der de der sider, man slet ikke vidste eksisterede. Der ligger hemmeligheder. Det gør der også i romanen."
  Læs mere
 • Artikel

  Store forfattere på det hvide lærred

  Margaret Atwood og Tove Ditlevsen portrætteres i år på CPH:DOX, Copenhagen International Documentary Film Festival, en af verdens største dokumentarfestivaller. Du kan tilgå festivalens brede vifte af forskellige former for dokumentarfilm og live-debatter i deres digitale version indtil 30. april her.

  Læs mere
 • Artikel

  Jeg lukker publikum ind i et traume

  Instruktør Sargun Oshana giver Halfdan Piskets grafiske roman ’Desertør’ krop i aktuelt teaterstykke på teater Republique. Det gør han for at ”vække en form for medmenneskelighed ved at traumatisere folk på scenisk vis”.

  Læs mere