Profil
AfDaniel Boysen

Medlem i

5 år 8 måneder
Litteraturformidler på Dokk1 (Hovedbiblioteket i Århus). Har mange års praktisk og teoretisk erfaring med litteratur: anmeldelser, artikler og arrangementer.

Uddannelse: Kandidatgrad i Nordisk sprog og litteratur samt Religionsvidenskab.

Er skønlitterær forfatter til bl.a. "Står på tæer under vand", Forlaget Silkefyret, 2020, "På sit yderste", Jensen & Dalgaard, 2019, "En vase i brystet", Forlaget Silkefyret, 2018 og "Fordi ilden er vores", Jensen & Dalgaard, 2016

Seneste anmeldelser af Daniel Boysen

Vågent

Dvælende digtsamling skriver sig ind i to aktuelle tendenser. Bevægelserne mellem moderskab og natur skaber en god kontrast mellem et nyt familieliv og den natur, vi kender.

Forbi

Pia Juuls digte indeholder på én gang alvor og kulsort humor. Fortællingen samler sig i forsøget på at bevæge sig forbi noget og insisterer på, at det hele hænger sammen.

Blå

Debutdigtene zoomer ind på lyset som forskydning, oplysning og forblænding. Samlingen er letlæst i sin simple insisteren, men sætter også læseren på arbejde.
q

Andet indhold af Daniel Boysen

 • Artikel

  Amulet Magasin 1

  Magasinet Amulet er flot sat op, og der er noget nyt på spil. Men efter endt læsning rejser der sig en form for tvivl. En tvivl om, hvad magasinet egentlig vil?
  Læs mere
 • Artikel

  Litterære tidsskrifter: et øjebliksbillede

  Der findes mange fantasifulde, interessante, tværkunstneriske og sindsoprivende tidsskrifter i Norden. Den helt store udfordring er, at en del forsvinder ud i det blå, som de også opstod af. Her kan du dykke ned i et udvalg af (skøn)litterære tidsskrifter, der findes netop nu.

  Inspiration og eksperiment

  Læs mere