Anonym (ikke efterprøvet)

Blind vej af Steen Harvig

Uhyggelig spændende krimi fra Steen Harvig, om lægen der på grusomste vis ser fortidens synder i øjnene.

Panzer af Steen Langstrup

Sabotagegruppen BB er tilbage. Krigen nærmer sig sin afslutning, og lyssky aftaler forhandles overalt. Endnu en spændende besættelsesthriller fra Steen Langstrup.

Hvide skygger af Steen Bach Christensen

Denne roman om Bertel Thorvaldsen indeholder det hele: kærlighed, sex, passioner, lidenskab, vold, penge - og sågar næsten mord. En dejlig læseoplevelse.

Stikker af Steen Langstrup

Krigen er i sin sidste fase, og modstandsgruppen BB er klar på endnu et slag mod tyskerne. Men under en aktion går det galt - hvem er stikkeren i blandt dem? "Så er det nu! hvisker han og skubber forsigtigt porten op. Han når lige at opfatte, at noget er helt forkert, så tændes en stor projektør…

Fra ryggen af Steen Langstrup

Stine og Jakob kommer hjem efter en glad aften i byen, kun for at opdage, at døren til deres lejlighed er blevet brudt op. Ved første øjekast ser der ikke ud til at mangle noget, men ved nærmere eftersyn er der forsvundet et billede, de kalder "Damen med den store røv", som Stine har arvet efter sin…

Hjælp, jeg vil skrive en bestseller

Danmarks svar på Stephen King overrasker med en såkaldt reality-doku-soap-roman, som er et meget personligt og humoristisk forsøg på at kortlægge den danske bog og forlagsverden.