Anonym (ikke efterprøvet)

Blodlægen af Barbara Vine

Victoriansk gyser, der med nervepirrende langsommelighed afdækker den uhyggelige hemmelighed, som Martins oldefar hele livet har forsøgt at skjule. Det handler om blod - både i bogstavelig og overført betydning - om arv og gener og i særdeleshed om blødersygdommen hæmofili. En sygdom, der som oftest…

Fine fornemmelser

Man er på ingen måde i kedeligt selskab med denne roman, der byder på middel- og overklassedrama for alle pengene.

Den forbandede jord

Endnu en farverig og underholdende historisk roman med Barcelona som centrum. Fortællingen foregår i 800-tallet og har alle ingredienser til at blive en klassiker.

En gentleman i Moskva

En stemning af verden af i går med saloner, poesi og kaviar i stilsikker roman om en russiske greve på Hotel Metropol i Moskva i årene efter Den Russiske Revolution.

Den sorte paraply

England år 1666. Efter mødet med en sortklædt mand tager adelsønnen Roberts liv en uventet drejning.

Belgravia

Forfatteren bag Downton Abbey har skabt en ny skøn historie, der stiller skarpt på skandaler, intriger, kærlighed, hemmeligheder og magtkampe i 1800-tallets London.

Tigerbjerget

Den gamle lensgreve bliver kastet for tigrene i godsets zoo. Næsten alle personer med tilknytning til stedet har et motiv og har leget med tanken om drab. Der gemmer sig grusomme hemmeligheder bag godsets mure.

Herluf Trolle

Biografi om Herluf Trolle (1516-1565) og om Trolle-slægten, den historiske samtid med skiftende konger og rivaliserende adelsmænd, reformationen samt krige som Grevens Fejde og Den Nordiske Syvårskrig.

Adel - den danske adel siden 1849

Et pragtværk, der fortæller den danske adels nyere historie og sætter den ind i en bredere politisk, økonomisk, social og kulturhistorisk sammenhæng.