Anonym (ikke efterprøvet)

Ved floden Piedra satte jeg mig og græd af Paulo Coelho

En dybsindig og smuk roman om kærlighed og religion – om at turde finde sig selv og den dybere mening med livet. De voksede op sammen, men han ville ud og se verden og forlod landsbyen Soria. Enkelte breve var den eneste kommunikation mellem dem gennem mange år, før de elleve år senere mødes igen.…

Vølve

Autofiktiv roman vil fortælle om altings samhørighed og binde mennesket sammen med naturen. Intet mindre. 

Occidentens stjerne

En kompleks gotisk spændingsroman, hvor hovedpersonens opgave med at hente en kær afdød ven hjem fra Paris forvandler sig til et inferno af esoterisme, alkymi og satanisme.

Mithos

Landet Mella er ved at gå under. Det ved drengen Taom, der plages af uforudsigelige anfald og mørke syner. Men Taoms far, som arbejder for Mellas kejser, tror ikke på syner, og han vil ikke lytte.

Når tyngdekraften letter

Marcus, som tilsyneladende har alt, mangler noget han ikke kan sætte ord på. Marcus rejser til Indien, overlever en flyulykke og igennem en spirituel indsigt fra en gurulignende vejleder, finder Marcus måske svaret på et bedre liv.

Englestøtte

En engels eksistens skildret i tekst og billeder. Velkommen til en verden af vingede væsener i en smuk og filosofisk billedbog.

Engleklo

Tegneserie - graphic novel; I korte tekster og store helsides billeder beskrives en ung kvindes indvielse til seksualiteten i alle dens former; Indvielsen betegner både en åbning mod omverdenen og mod kvindens eget indre

I den sidste regn

En ung mand bliver kaldt hjem til sin fars dødsleje lige inden den indiske regntid; Faderen forlod hjemmet, straks sønnen blev født, og nu vil han fortælle hvorfor

Sjælsomme noveller

Korte noveller, der med overraskende slutninger og mystiske begivenheder sætter fokus på de ting i menneskelivet, vi ikke selv har kontrol over.