Anonym (ikke efterprøvet)

Oprørerne af Julie Kagawa

En vidunderlig fantasy-serie, som også indeholder en klassisk agent historie og masser af humor.

Lily Dyreven - foråret med Tiktik

Højtlæsningsbogen rummer en stor kærlighed til dyr og natur og viser, hvordan man kan sætte sig selv til side for at tage sig af nogen, der har brug for det.

Manden, som træerne elskede

Den store skov tæt på ægteparret Bittacys hus trækker lange urovækkende skygger og vinde ind i deres liv, og truer langsomt med at opsluge dem

Helt i skoven!

Gå på opdagelse i et sprudlende og fantasifuldt skovunivers med fugle, elge, kryb, hekse, alfer og andre festlige væsner.

Sortesø

Smukke og stemningsfulde fortællinger fra en svunden tid er allegorier over vores egen tid med krig og klimakatastrofe.

Gamle venner

12-årige Mike og hans ven cykler en sommerdag på eventyr. De skal ud og se et forladt hus i skoven. Men der sker noget den dag ude i skoven, noget der forfølger Mike langt ind i hans voksne liv

Skoven fra oven

24 digte om naturen set fra oven. Man skal læse op, ned og rundt, da bogstaverne i digtene er sat sammen på mange måder, da litteraturen, naturen og beskueren ikke er faste størrelser.

Intrigo

Noveller. Fem psykologiske spændingsnoveller og kortromaner med temaer som skyld, skam, hævn og forsoning

Nyskoven bd. 1-2

Nyskoven i Sydengland har i sin lange historie dannet rammen om alt fra kongemord og borgerkrig til familiefejder og heksebrændinger. Den har huset rigmænd og fattigfolk, smuglere og lærde og været vidne til kærlighed mellem høj og lav, jalousi og mord. 

Træernes hemmelige liv

Præsentation af træernes liv, kommunikation, kærlighed og følelser, hvor forfatteren, som er skovfoged, trækker både på egne erfaringer og på de nyere videnskabelige opdagelser.