Anonym (ikke efterprøvet)

Det ensomme paradis af T. Coraghessan Boyle

Medrivende roman om hvordan psykiske dæmoner kan flytte ind i et ægteskab og ændre de drømme, man havde sammen. Romanen er baseret på en virkelig historie om Stanley McCormick og Katherine Dexter, et ungt, smukt, rigt par der giftede sig i 1904.

Superskurk

Anna Juul fortæller med sprogligt overskud om et liv med psykisk sygdom. Det er hjerteskærende, men også underholdende.

Den trofaste læser

En must read krimi, der rummer alt det, krimilæsere elsker. Det er ikke uden grund, finske Max Seeck kaldes nordens nye krimikonge.

F20

Med knastør humor og stor nøgternhed beskriver romanen to søstres svære opvækst med omsorgssvigt og psykisk sygdom. Det er barskt, men aldrig sentimentalt.

Opkald fra Mælkevejen

Fantastisk velskrevet romanbiografi om, hvordan en søn frisætter sig og ender med at eje sin egen historie efter en opvækst med en skizofren mor.

Ind til min mor

Bonnéns nyeste bog er en undersøgelse af en barndom, ungdom og et voksenliv præget af morens altoverskyggende sygdom. Hvordan en mors vrangforestillinger og fantasier har sat sig i barnet, som cigaretrøgen fra hendes cigaretter sætter sig fast i jeg´ets sofa. Morens død er udgangspunktet for…

Hans

Gribende fortælling om en mors kærlighed til sin skizofrene søn og sorg over hans død.

Når vanviddet rører på sig

Da Matthew Homes og hans ældre bror Simon, der har Downs-syndrom, er på ferie med deres forældre, sniger de sig ud om natten. Men det er kun Matthew der kommer hjem igen.    Ti år senere er Matthew indlagt på psykiatrisk afdeling med diagnosen skizofreni, hvor han ved at skrive sine…

Formiddagsherskeren

Velskrevet, humoristisk og relevant kommentar til tidens mangfoldige blogger- og internetliv.