Anonym (ikke efterprøvet)

Søsteren

Trods spændende, aktuelle problematikker om hjemsendelse af flygtninge, mangler det store kick i syvende bog i krimiserien om Frølich og Gunnarstranda. 

Den sidste dag på jorden

Post-apokalyptisk fremtidsroman, der med det metafysiske twist udspiller sig efter den store verdensødelæggende katastrofe er indtruffet

Redningsbåden

Hvad sker der i en overfyldt redningsbåd på havet i 21 dage? Medrivende amerikansk debutroman om den unge Graces kamp for overlevelse efter et skibsforlis i 1914.

Den filippinske pirat

Hæsblæsende krimi-thriller om den stræbsommer forretningskvinde Caroline Kayser, der bliver kastet ud i et dramatisk gidseldrama ombord på en dansk olietanker.

Pestskibet

Kaptajn Cabrillo og hans mandskab opdager et krydstogtskib med overlevende samt 783 døde og involveres i opklaringen af mysteriet - Det bliver et internationalt og voldsomt opgør, der udkæmpes på liv og død med højteknologiske midler mod en religiøs og politisk organisation.

Titanic

I sin dagbog skriver Jack på ti år om sin sejltur med Titanic i 1912, fra afrejsen til redningen efter forliset. Samtidig er der fakta om skibet samt en masse popup-effekter, flapper og bevægelige dele

Elias og kongeskibet

Billedbog. Den lille redningskutter Elias er på redningsaktion i Vildhavet. Prinsessebåden er forlist, og nu er kongeskibet også forsvundet. Farerne lurer mellem de skarpe skær og de høje bølger

Scandinavian Star

Forfatteren var selv med om bord og mistede sin far og bror på Scandinavian Star -  Lige siden har han kæmpet hårdnakket for at få afdækket, hvad der egentlig skete den skæbnesvangre aprilnat.